Animirani film TROLOVI – SVETSKA TURNEJA (TROLLS WORLD TOUR) je u našim bioskopima i proteklog vikenda je zasluženo bio prvi na listi gledanosti u Srbiji i Crnoj Gori. Ovo simpatično ostvarenje, puno šarenih boja, preslatkih, najšarenijih likova i sjajne muzike, je namenjen celoj porodici. Ukoliko već niste, preporučujemo da pogledate ovaj film što pre u nekom od naših bioskopa.

Originalna numera iz filma JUST SING je već postala pravi hit i podiže raspoloženje gde god je čujete.

Povezana vest:  Anđelina Džoli kao Grdana u Diznijevom filmu

Mi vam sada predstavljamo posebnu i fantastičnu verziju ove pesme, koja je sačinjena od njenog teksta na čak 39 različitih jezika!

Jedna od glavnih tema filma TROLOVI – SVETSKA TURNEJA je kako nas različitost zapravo ujedinjuje, a ova verzija pesme daje savršeni primer kako različiti glasovi (i jezici) mogu zajedno da naprave predivnu harmoniju. Maka (Poppy) nije samo spojila sve različite Trolove.. ona je povezala ceo svet!

Povezana vest:  Drugi festival Merlinka od 6. do 10. februara u DOB-u

Poslušajte „SAMO PEVAJ“ (JUST SING) na 39 jezika i doživite magiju (deo na srpskom jeziku možete čuti u drugom minutu pesme).

Ana Kendrik (Ana Štajdohar) i Džastin Timberlejk (Marko Mandić) vraćaju se u fantastičnom nastavku animiranog mužičkog filmskog hita iz 2016. godine: „TROLOVI – SVETSKA TURNEJA“. U avanturi koja će ih odvesti daleko izvan granica poznatog, Maka i Zakeralo će otkriti da su oni samo jedno od šest različitih trolovskih plemena, koje živi u jednoj od šest različitih teritorija i posvećeni su jednom od šest muzičkih pravaca: fanku, roku, kantri muzici, tehno muzici, klasičnoj i pop roku. Sada će njihov svet postati mnogo veći i mnogo, mnogo bučniji.

Povezana vest:  Ben Aflek je novi Betmen