Zadovoljstvo nam je da podelimo sa vama atmosferu sa upravo održanog izbora za NAJ PATROLNU ŠAPU u atrijumu BIG FASHION centra.

Ovo dešavanje ne bi bilo moguće bez naših sjajnih partnera koji su podržali film a to su BIG FASHION centar, bioskop Cineplexx Big Beograd i Pet centar.

Svi učesnici konkursa su bili dostojni ovog izbora, ponosno su prošetali pistom a neki od njih i pokazali trikove koje umeju da izvedu.

Žiri je činio jedan predstavnik BIG FASHION centra, Ivana Milojević, bioskopa Cineplexx, Anja  i distributerske kuće Taramount film, Lola Deluka. Oni su imali jedan veoma težak i odgovoran zadatak a to je da izaberu najšarmantniju i najslađu kucu koja bi zasluženo ponela laskavu titulu NAJ PATROLNA ŠAPA.

Povezana vest:  Sem Šepard u trileru

Posle kraćeg većanja, složili su se da prvo mesto pripadne Boni lepotici od 13 godina, drugo Beki koja ume da deli poljupce, a treće Cezaru sa šarmantnom kravatom.

Pet centar je obradovao sve tri kuce selekcijom hrane marke Rustikan i dodatnim detaljima iz asortimana za negu ljubimaca. Taramount film im je darovao promo materijale i karte za film PATROLNE ŠAPE – FILM.

Povezana vest:  Razvodi se Deni De Vito

Ovaj događaj je bio i humanitarnog karaktera, jer su mu prisustvovali  i staratelji pasa (ili udruženja) koji su spašeni sa ulice. U pitanju su životinjice koje traže novi dom, koje su vakcinisane, socijalizovane, sterilisane, naučene na povodac i sa higijenskim navikama. Posetioci su imali priliku da upoznaju odrasle pse, štence, kao i invalidne pse.

Za udomljavanje su spremni Gari, Nana i malena Sara. Gari i Nana su vakcinisani i sterilisani, a Sara od 3 meseca je dobila prvu vakcinu. Svi imaju higijenske navike, velike su maze i čuvari bezgranične ljubavi.

Sa nama su večeras bili i volonteri udruženja Probudi srce koje se bavi prihvatanjem i privremenim ili trajnim zbrinjavanjem bolesnih, napuštenih, povređenih i onesposobljenih životinja za samostalno preživljavanje. Dugi niz godina uspešno uz pomoć humanih ljudi uspevaju da napuštenim životinjama obezbede zbrinjavanje, najbolju moguću negu, kao i da edukuju širu javnost o pravilnom držanju i zakonu o dobrobiti životinja.

Povezana vest:  "Južni vetar" duva od Francuske do Japana

Neodoljiva animirana avantura PATROLNE ŠAPE – FILM, počela je s prikazivanjem u svim bioskopima širom zemlje. Ukoliko vaši mališani još uvek nisu pogledali ovu preslatku avanturu, povedite ih bioskop što pre jer je u pitanju nezaboravno filmsko iskustvo.