Trejleri za film Nine

 

penelopa_kruz_nineFilm Devet (Nine), spektakularno ostvarenje Roba Maršala (Memoari jedne gejše, Čikago), u kome glavne uloge tumače Daniel Dej Luis, Marion Kotijar, Penelope Kruz, Nikol Kidman, Džudi Denč, Kejt Hadson, Fergi i Sofija Loren, premijerno će biti prikazan 4. februara u SAVA CENTRU.

Priča o ljubavi, snovima, radosti, umetnosti i inspiraciji zasnovana je na Oskarom nagrađenom filmu Federika Felinija „8 i po“, po kome je prvo nastala brodvejska predstava „Devet“ 1982. god., a zatim i rimejk 2003. godine sa Antoniom Banderasom u glavnoj ulozi.

Povezana vest:  Održana promocija spota “Lepe laži”

Ideja se rodila kada su reditelj Rob Maršal i producent Harvi Vajnštajn počeli da tragaju za ostvarenjem koje bi bilo na tragu filma „Čikago“, priči o eri prohibicije koja je unela revoluciju u čitav koncept proširivanja drame sa muzikom i plesom, koji je osvojio šest Oskara, uključujući i Oskara za najbolji film. Pre filma „Devet“ Maršal je snimio dramu „Memoari jedne gejše“, zasnovanu na knjizi Artura Goldena, koja je osvojila tri Oskara.

Povezana vest:  Bred i Anđelina se nastanili u Francuskoj

U filmu „Devet“ dominiraju najpoznatije holivudske glumice – Nikol Kidman, Marion Kotijar, Džudi Denč, Penelope Kruz, Kejt Hadson, Sofija Loren, kao I poznata pevacica Fergi – u ulogama žena koje okružuju slavnog reditelja iz 60-tih, Gvida Kontinija (Daniel Dej Luis), istovremeno ga iskušavajući, svaka na svoj način, u momentu kada je on na ivici da napusti snimanje svog

novog filma „Italia“ suočavajući se sa umetničkom i životnom krizom.

Nov trejler za film „Devet“ mozete pogledati OVDE!

Povezana vest:  DʹnʹR INTRO – Prvi Festival muzičkog dokumentarnog filma DokʹnʹRitam u DKSG

Uporedo sa domaćom premijerom filma „Devet“ u prodaji će se naći i soundtrack filma u izdanju Universal Music Serbia za Geffen Records. Ovaj soundtrack predstavlja 12 numera iz filma na kojima se prvi put čuju glasovi nekih od ovih velikih glumačkih zvezda, kao i četiri bonus numere koje potpisuju Noisettes, Griffit Frank i duet Fergie & Will.i.am [The Black Eyed Peas].

Insert sa Penelopom Kruz koja u filmu izvodi numeru „A Call From The Vatican“ možete pogledati OVDE!