ljubav_i_stimulansi_dvdSjajna DVD izdanja iz TUCK-a: Ljubav i drugi stimulansi, 127 sati, Crni labud, Južnjačka akcija 3 i Rio

LJUBAV I DRUGI STIMULANSI (LOVE AND OTHER DRUGS)

Reditelj: Edvard Cvik

Scenarista: Čarls Randolf, Edvard Cvik

Uloge: Džejk Džilenhal, En Hatavej

Žanr: Komedija,drama

Trajanje: 112 minuta

Nominovani za nagradu Oskar, Džejk Džilenhal i En Hatavej, tumače glavne likove u ovoj seksi, zabavnoj komediji na koju ćete se pozitivno navući. Hatavej pleni glumeći Megi, devojku slobodnog uma, koja upoznaje Džejmija ( Džilenhal), šarmantnog prodavca Vijagre koji može da joj parira. Upuštaju se u vezu bez obaveza i otkrivaju da poseduju sjajnu seksualnu hemiju koju iskazuju u spavaćoj sobi. Bez obzira koliko se trudili da održe stvari neobaveznim, Megi i Džejmi ne mogu da se odupru uticaju najjače droge… ljubavi!

* Sporedna uloga, Planina Broukbek, 2005. ** Glavna uloga, Rejčel se udaje, 2008.

 

CRNI LABUD (BLACK SWAN)

Reditelj: Daren Aronofski

Povezana vest:  Francuska hit komedija „Šta smo bogu zgrešili" u bioskopima širom zemlje od 09. oktobra

Scenarista: Mark Hejman, Andres Heinc

Uloge: Natali Portman, Mila Kunis, Vinset Kasel

Žanr: Drama, triler

Trajanje: 108 minuta

„Ne možete odvojiti pogled“ (Entertainment Weekly) od ovog „snažnog psihoseksualnog trilera“ (Daily Variety) u kome igra Oskarovka Natali Portman, a koji potpisuje Daren Aronofski (Rvač). Portmanova je ostvarila „najbolju ulogu u karijeri“ (Vanity Fair) kao Nina, zadivljujuće talentovana, ali opasno nestabilna balerina na pragu velike slave. Kada je koreograf (Vincent Cassel) gurne do krajnjih granica, a pretnja stigne od izazovne rivalke iz trupe (Mila Kunis), Ninina nežna predstava stvarnosti počinje da se gubi i ona uskače u pravi košmar.

127_DVD

127 SATI (127 HOURS)


Reditelj: Deni Bojl

Scenarista: Deni Bojl

Uloge: Džejms Franko, Amber Tamblin

Žanr: Drama

Trajanje: 94 minuta

Od Oskarovca Denija Bojla (Milioner iz blata) stiže fantastična istinita priča o borbi jednog čoveka da preživi, nasuprot nepovoljnim okolnostima.

Aron Ralston (Džejms Franko) je pasionirani avanturista. Ali kada se nađe zarobljen u zabačenom kanjonu u Juti, bezazlena avantura postaje najveći životni izazov. U narednih pet dana, Ralston započinje izuzetno lično putovanje u kome se oslanja na sećanja na porodicu i prijatelje, kao i na sopstvenu hrabrost i pronicljivost – kako bi nesreću pretvorio u trijumf!

Povezana vest:  Pozorišnu i filmsku scenu napustio jedan od velikana

JUŽNJAČKA AKCIJA 3 (BIG MOMMA’S HOUSE)

Reditelj: Džon Vajtsel

Scenarista: Metju Fogel

Uloge: Martin Lorens, Brendon T.Džekson, Džesika Lukas

Žanr: Komedija

Trajanje: 107 minuta

Južnjačka akcija 3

Mama ima podršku.

Napravite mesta za mnogo smeha i zabave…još Mame! Martin Lorens se vraća u svojoj najvećoj i najzabavnijoj komičnoj ulozi kao Big Mama, prepametna južnjačka baka sa tonom urnebesnih šala u svom rukavu. Nakon što svedoče ubistvu, FBI agent Malkom Tarner (Lorens) i njegov pastorak (Brendon T. Džekson) skrivaju se u ženskoj umetničkoj školi. Sada Malkom treba da uhvati loše momke, dok mu se nabacuje školski domar, koji je na korak da sazna da je Big Mama ustvari više nego što može da rukuje!

Povezana vest:  Plavi Zub-Festival filmova snimljnih mobilnih telefonom, Reditelji Gde ste?

RIO

Reditelj: Dragan Vujić Vujke

Scenarista: Don Rimer, Karlos Saldanja

Glasove pozajmilli: Dragan Mićanović, Ana Sofrenović, Marko Živić, Jelena Petrović, Bojan Žirović, Anja Radovanović, Nikola Todorović, Mihajlo Gajić, Luna Lu, Ivan Ivanović, Marko Marković, Milan Antonić, Milan Tubić, Marko Andrejević

Žanr: avantura, komedija,

Trajanje: 96 min.

Oseti ritam… slušaj otkucaj… i pusti da ti duh uzleti! Od tvoraca „Ledenog doba“ stiže poletna animirana komedija za celu porodicu. Plavko je egzotični pripitomljeni papagaj koji veruje da je poslednji primerak svoje vrste. Ali kada njegov vlasnik sazna za Biserku, ženku Plavkove vrste, oni kreću u najveću avanturu u svom životu. Iako nikada nije naučio da leti, Plavko se sprijateljuje sa grupom mangupskih gradskih ptica koje mu pomažu da skupi hrabrost da raširi krila i prati svoju sudbinu!

SIHRONIZOVAN