pingvini_moga_tate_dvdDVD izdanja PINGVINI MOGA TATE i GULIVEROVA PUTOVANJA u prodaji

Distributerska kuća Tuck pustila je danas u prodaju DVD izdanja filmskih hitova PINGVINI MOGA TATE i GULIVEROVA PUTOVANJA, a možete ih kupiti u prodavnicama  Dallasa (Sremska 2) i Pergament u Dvorani Doma Sindikata, po ceni od 799 dinara.

 

PINGVINI MOGA TATE (MR.POPPER’S PENGUINS)

Reditelj:  Mark Voters

Scenarista:  Šon Andres, Džon Moris

Uloge:  Džim Keri, Karla Gugino, Anđela Lansburi

Povezana vest:  Džejms Makavoj i Kler Foj u trileru "Moj sin" uskoro u našim bioskopima

Žanr: Komedija, porodični

Trajanje: 94 minuta

Opustite se uz najzabavniju porodičnu komediju godine! Džim Keri igra Toma Popera, uspešnog biznismena koji se ne snalazi oko najvažnijih stvari u životu… dok ne nasledi šest neodoljivih pingvina sa jedinstvenim karakterom. Ubrzo Poperovi bučni cimeri pretvore njegov moderni stan u Njujorku u pravu zimsku idilu iokrenu mu čitav svetnaopačke. Zasnovan na nagrađivanom dečjem klasiku, film „Pingvini moga tate“ predstavlja neverovatnu zabavu za sve generacije!

Povezana vest:  FILM „PO CENU ŽIVOTA"(HELL OR HIGH WATER) OD SUTRA U BIOSKOPIMA

guliverova_putovanja_dvdGULIVEROVA PUTOVANJA (GULLIVER’S TRAVELS)

Reditelj:  Rob Letermen

Scenarista:  Džo Stilman, Nikolas Stoler

Uloge:  Džek Blek, Emili Blant, Džejson Sigel

Žanr: Komedija, avantura

Trajanje: 85 minuta

 

Džek Blek (Kung fu panda, Škola roka) je veći od života u ovoj epskoj komičnoj avanturi zasnovanoj na književnom klasiku. Kada se nakon brodoloma poštanski službenik Guliver (Blek) nađe na bajkovitom ostrvu Liliput, on se pretvara u džina – po veličini i po svom egu! Njegove priče i herojski podvizi osvajaju srca malih Liliputanaca, ali kada se izgubi i dovede svoje nove prijatelje u opasnost, Guliver mora da pronađe način da ispravi stvar. Nakon svega, Guliver će naučiti da je najvažnije koliko si veliki čovek iznutra.

Povezana vest:  “Imamo papu” od 26. aprila u bioskopima