Nova godina u Njujorku

Večeras premijera filma „Nova godina u Njujorku“!

Premijera filma “Nova godina u Njujorku” (New Year’s Eve) zakazana je za večeras,  07. decembar u bioskopu Kolosej u 20:30 časova!

Ovo je film koji slavi ljubav, nadu, praštanje, drugu šansu i novi početak. Film „Nova godina u Njujorku“ prati nekoliko isprepletanih priča u najblistavijoj noći u godini.

U filmu reditelja Gerija Maršala („Zgodna žena“, „Dan zaljubljnih“)  glavne uloge tumače nekoliko dobitnika Oskara i najveće zvezde Holivuda, Hali Beri, Džesika Bil, Robert DeNiro, Džon Bon Džovi, Ešton Kučer, Ketrin Hajgl, Sara Džesika Parker, Sofija Vergara, Džoš Duhamel, Mišel Fajfer, Hilari Svonk i mnogi drugi.

Romantična komedija „Nova godina u Njujorku“ na redovni bioskopski repertoar dolazi sutra, 08. decembra, a trejler možete da pogledate OVDE!

O produkciji

Nova godina je pravi trenutak za reset dugme u životu. Reditelj Geri Maršal, poznat po filmovima koji predstavljaju ljubav na najlepše moguće načine, smatra da je Nova godina “Savršena prilika da se napravi presek stvari, da se dobro razmisli o greškama iz protekle godine i o načinu kako da sve bude bolje. Pravi momenat da budete zahvalni za ono što imate.”

Povezana vest:  Tejlor Lautner otvoren za mogući spinof Sumraka

Bez ikakve sumnje, romantika preovlada kada počne odbrojavanje 31. decembra, kad se dosta parova raduje specijalnom poljupcu u ponoć, dok drugi koriste magiju večeri za neke bitne odluke ili da započnu vezu sa nekim novim, ko je možda onaj/ona prava.  U filmu “Nova godina u Njujorku” ima dosta dirljivih i komičnih momenata, mnoštvo različitih priča za ispričati i svaka ima sebi svojstven ritam.

Očekivano, Maršalov novi film je privukao veliki broj holivudskih prvoklasnih glumaca, uključujući Hali Beri, Džesiku Bil, Roberta De Nira, Džon Bon Džovija, Eštona Kučera, Ketrin Hajgl, Saru Džesiku Parker, Sofiju Vergaru, Džoša Duhamela, Mišel Fajfer i Hilari Svonk.

Aštonu Kučeru i Džesiki Bil ovo nije prvi put da rade zajedno sa Maršalom, nakon filma Dan zaljubljenih, u kome su tumačili potpuno drugačije likove. “Kada su mi rekli da je Geri reditelj filma, pristao sam bez čitanja scenarija“, izjavio je Kučer.

Povezana vest:  Sutra uveče dodela Zlatnog globusa

Mišel Fajfer koja je takođe ranije glumila u Gerijevom filmu, se slaže sa svojim mlađim kolegom, “Obožavam Gerija. On poseduje neverovatnu energiju i uvek je spreman za sve. On je jedan od najboljih kada je u pitanju davanje priče publici koja će im se svideti, “.

Lik rok zvezde, Džensena, tumači poznati pevač Džon Bon Džovi, koji je samo za potrebe snimanja filma na momenat zaustavio svetsku turneju. Džensen je lik koje je pre tačno godinu dana žrtvovao svoju ljubav prema ženi svog života, kako bi se fokusirao na karijeru, međutim za ovaj doček Nove godine, pokušava da promeni stvari. “Sada on pokušava da nađe način kako da se vrati u njen život, ako je to ikako moguće ”, Bon Džovi objašnjava.

Povezana vest:  Razvodi se Deni De Vito

Ketrin Hajgl tumači lik Laure, devojke koju je pustio da ode. Iako je još uvek povređena i ljuta na njega i na način na koji su se razišli pre godinu dana, Laura je nastavila sa svojim životom i fokusirala se na karijeru.

Ešton Kučer u filmu glumi Rendija, previše kul dečka, koga strašno iritira novogodišnja euforija. Kučer priznaje: “ On je kreten. Njegov plan za praznike je da ostane kod kuće i da izbegava proslave, jer svi zabavni amateri će pretrpati ulice. To su oni ljudi koji uopšte ne izlaze tokom godine i odjednom poblesave za doček Nove godine i on misli da je iznad toga.” U filmu ‘Dan zaljubljenih’, Ešton je klasični romantik, a ovde ne može biti veći cinik.”  „Treba uzeti u obzir da je Ešton odabrao ulogu Rendija, i to je veoma pametno uradio, jer smo sve njegove scene snimali unutra, dok je napolju bilo veoma hladno“, izjavio je Maršal.