hrabra merida

„MERIDINE SPORTSKE IGRE“ 1. SEPTEMBRA NA NAXI PLAŽI ISPRED SC UŠĆE

Povodom premijere filma „Hrabra Merida“, Naxi radio i Taramount film organizuju takmičenje pod nazivom „MERIDINE SPORTSKE IGRE“!

Naxi radio i Taramount film pozivaju sve zainteresovane da se prijave za takmičenje i osvoje karte, poklon pakete iz filma „Hrabra Merida“ i poklon pakete Naxi radija.

Potrebno je da u periodu od ponedeljka 20. avgusta do četvrtka 30. avgusta, pozovete Naxi radio na telefon 318 65 16 i prijavite se za takmičenje koje će se održati 1. septembra na Naxi plaži ispred  UŠĆE Shopping Centra sa početkom od 17h.

Povezana vest:  Kluni zainteresovan za novi Soderbergov projekat

Prijavljeni će se takmičiti u 3 discipline: streličarstvu, bacanju „kamena“ s ramena i vrtenju hulahopa i time dobiti priliku da među prvima pogledaju najnoviji Piksarov hit sa svojom ekipom!

Stručni žiri će na licu mesta ocenjivati uspešnost u sportskim igrama.

Prema broju osvojenih poena, prvo mesto biće nagrađeno sa 10 karata za film „Hrabra Merida“, drugo mesto osvaja 6 karata, a treće mesto 4 karte. Takmičari koji zauzmu mesta od 4. do 18. osvojiće po dve karte za film.

Povezana vest:  Sin Arnoldna Švarcenegera u bolnici

Prva tri mesta dobijaju i poklon pakete sa promotivnim materijalima iz filma i poklon pakete koje je za njih obezbedio Naxi radio.

Budite hrabri! Dođite na Meridine sportske igre!

Dobra zabava je zagarantovana!

Merida je odlična streličarka i plahovita ćerka kralja Fergusa (Bili Konoli/Nenad Ćirić Ćira) i kraljice Elinor (Ema Tomson/Vesna Stanković). Odlučna u tome da sama kroji svoj život, Merida će se oglušiti o drevni običaj koga bučni lordovi smatraju svetinjom: ogromni lord Mekgafin (Kevin Mekid/Branislav Platiša), nabusiti lord Mekintoš (Kreg Ferguson/Dragan Vujić Vujke) i svadljivi lord Dingval (Robi Koltrejn/Slobodan Beštić). Meridini postupci će nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoć od ekscentrične mudre žene (Džuli Volters/Gorica Popović), ostvariće joj se zlosrećna želja. Opasnost koja sledi primoraće Meridu da otkrije značenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.

Povezana vest:  Snimanje Betmena 3 počeće u aprilu 2011.