Kompanija LG Electronics će sledećeg meseca na Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES) 2017 u Las Vegasu predstaviti novi laserski projektor LG ProBeam, zahvaljujući kojem će korisnici tokom gledanja filma u stanu imati utisak da se nalaze u pravom bioskopu. LG ProBeam nadmašiće očekivanja i zadovoljiti potrebe i najzahtevnijih korisnika, pa čak i onih koji žele da uživaju u filmovima ili televizijskom programu van svog doma.

LG ProBeam HF80J opremljen je naprednim laserskim motorom koji proizvodi preko 2000 lumena osvetljenja, pa je video sadržaj moguće pratiti i u izuzetno osvetljenim prostorijama. Ovaj model je veoma tanak, pa izgleda elegantno, a uz to je i lako prenosiv, zahvaljujući inovativnom laserskom motoru u obliku latiničnog slova I. Inače, ProBeam je najlakši Full HD model projektora kompanije LG, težak svega 2,1 kg. Uz svoju inovativnu Sound Sync Adjustment funkciju, ovaj projektor može parirati bilo kom Bluetooth audio uređaju, poput slušalica ili mikrofona, dok Wireless Mirroring opcija omogućava projekciju sadržaja sa pametnih uređaja na velikom ekranu. Jedinstvene četvorougaone i vertikalne referentne tačke emitovaće sliku u obliku pravilnog četvorougla, ispravljajući izobličenje slike. Osim toga, zahvaljujući nagrađivanoj webOS platformi kompanije LG, korisnici će imati pristup sve većem broju striming usluga i relevantnih programa, u skladu sa svojim interesovanjima. Tako će uživanje u gledanju serije u dnevnoj sobi, utakmice sa drugarima u dvorištu ili filma tokom kampovanja svima biti na dohvat ruke.

Povezana vest:  Canon premijerno prikazuje štampače Colorado 1630 i Arizona 135 GT sa ukusom boje na sajmu FESPA 2021

„Kao lideri na tržištu LED projektora, uvereni smo da će, zahvaljujući bogatom iskustvu u kreiranju uređaja za kućnu zabavu, naš novi laserski projektor biti odlično prihvaćen kod korisnika. Sa ponosom nastavljamo da pomeramo granice i donosimo svojim korisnicima potpuno novo iskustvo gledanja video sadržaja“, rekao je Brian Kwon, predsednik i generalni direktor kompanije LG Home Entertainment.

Povezana vest:  CANYON vam predstavlja seriju Graffiti Limited

Posetioci CES sajma imaće priliku da obiđu LG štand (Las Vegas Convention Center Booth #11100, Central Hall) i pogledaju novi laserski projektor. Za više informacija o proizvodima koje će kompanija LG predstaviti na sajmu CES 2017 posetite www.LGnewsroom.com/CES2017.