Kompanija TCL Communication najavila je danas dostupnost ALCATEL PIXI POWER telefona na srpskom tržištu. Novi pametni telefon donosi trajanje baterije dovoljno u svakoj situaciji, gde god da se nalazite. Dizajniran sa stilom uz moćnu bateriju i kvalitetnu kameru, ALCATEL PIXI POWER namenjen je mladima, kojima je potreban uređaj koji pruža sjajne trenutke dok su u pokretu.

Baterija, snaga je vaša

Radite više, igrajte se i pričajte više jer jaka baterija od 5,000mAh to može da izdrži. Uz korišćenje režima za uštedu energije, baterija će trajati još duže.

Povezana vest:  Samsung najkreativniji oglašivač godine

Obezbeđuje sjajne perfromanse tokom 65 sati bez punjenja, 22 sata Wi-Fi surfovanja, 14 sati gledanja videa i 5 dana non stop muzike.

Brzo punjenje

Recite zbogom nervozi zbog nenapunjene baterije, jer kad vam je baterija pri kraju, funkcija brzog punjenja će rešiti sve problem, uz dva puta brže punjenje.

Funkcija eksterne baterije pomaže kad je potrebno

Uz toliku energiju, možete pomoći onima kojima je to neophodno. ALCATEL PIXI POWER može imati funkciju eksterne baterije, dajući vam mogućnost da dopunite bateriju prijatelja kada se baterija na njihovom uređaju isprazni.

Povezana vest:  Stručnjaci savetuju kako da podesite televizor pred poslednju epizodu serije „Igra prestola”

 Kamera uhvati trenutak  

Uhvatite neverovatne trenutke uz sjajnu zadnju kameru od 13 Mpxl. Čak će i noćni selfiji biti svetli i jasni zahvaljujući prednjem blicu. Kada ste napravili snimak, ulepšajte ga uz ekskluzivne alate za editovanje fotografija.

Audiosjajan zvuk

Neka muzika u kojoj uživate sjajno zazvuči zahvaljujući naprednoj tehnologiji za audio optimizaciju brenda Arkamys. Zvuk je glasniji i jasniji na svim aplikacijama, muzičkim numerama, video i streaming sadržajima.

Povezana vest:  LG predstavlja specijalno dizajnirane kućne aparate na CES 2021

Dizajn herojski stil

Svakome je potreban lični pečat. Uz poleđinu koja je u teksturama i uz mnogo boja, ALCATEL PIXI POWER je drugar sa stilom.

Cena i dostupnost
Alcatel
PIXI POWER biće dostupan u Srbiji od 10. juna po ceni od 17.790 dinara (preporučena maloprodajna cena).