Canon Europe je predstavio LEGRIA HF G26 kameru kako bi zadovoljio kreativne potrebe video entuzijasta i pružio neophodno spokojstvo prilikom snimanja sadržaja. Podižući snimanje filmova na viši nivo, kompaktna i lako prenosiva LEGRIA HF G26 ima 28.8 mm širokougaoni objektiv sa 20x optičkim zumom, superiornu optiku, mogućnost snimanja pri slabom osvetljenju i kružnu blendu sa 8 krilaca, koja može da stvara prelepe kružne bokeh efekte. Video entuzijasti i filmski stvaraoci mogu praviti izuzetne Full HD 50p snimke, za sve svoje kreativne ciljeve, uz pomoć jednostavne, ali moćne LEGRIA HF G26 kamere.

Najsavremenije funkcije za precizne snimke visokog kvaliteta

Pomoću celog niza vrhunskih mogućnosti, LEGRIA HF G26 obezbeđuje precizno i veoma kvalitetno snimanje u najzahtevnijim uslovima. Inteligentni stabilizator slike (IS) kompenzuje pokrete kamere po pet osa, što je od suštinske važnosti za stabilno snimanje u pokretu i snimke bez podrhtavanja, čak i pri najvećem zumu. Za potpunu jasnoću u Full HD rezoluciji, LEGRIA HF G26 ima Instant Autofocus za brzu i preciznu identifikaciju položaja objekta snimanja i udaljenosti. Snimanje besprekorno oštrih Full HD videa nikad nije bilo lakše.

Koristeći prekidač sa tri položaja korisnici mogu lako birati između ručnog, automatskog i bioskopskog režima, bez menjanja pojedinačnih podešavanja. Sa optičkim zumom do 20x, LEGRIA HF G26 omogućava kreativno pravljenje video zapisa, od širokih kadrova, do onih iz ekstremne blizine, snimajući čak i udaljene objekte u sjajnom Full HD kvalitetu. Koristeći široki dinamički opseg od 600% i naglašavajući prioritete, LEGRIA HF G26 snima Full HD 50p video pri 35 Mbps, za vrhunski kvalitet snimka, a istovremeno ravnomerno raspoređuje tonove i upravlja svetlim područjima. Ovo daje prekrasne video snimke, direktno iz kamere.

Povezana vest:  LG Optimus 3D nas uvodi u novu eru smart telefona

Kombinacija 2.91MP 1/2.84 HD CMOS Pro senzora i DIGIC 4 procesora pruža neverovatnu osetljivost na svetlost, kontrast i široki dinamički opseg bez kompromisa po pitanju Full 1080p HD videa. Ovo omogućava snimateljima da snime sadržaj čak i kad je osvetljenje samo 0,1 lux, idealno za video entuzijaste koji snimaju dokumentarce noću. Slično tome, LEGRIA HF G26 eliminiše preeksponiranost u svetlim uslovima pomoću ugrađenog ND filtera, koji smanjuje količinu svetla koja stiže do senzora.

Lako rukovanje i kompaktan dizajn

Prilagodljive postavke daju moć video entuzijastima da oblikuju LEGRIA HF G26 kameru prema svojim potrebama prilikom snimanja, što je savršeno za one koji imaju specifičan stil snimanja. Sa vrhunskim kontrolama koje trenutno reaguju na komande, LEGRIA HF G26 je kompaktan ručni uređaj koji se lako koristi i savršen je za snimanje u pokretu. Opremljena profesionalnim tasterom za zumiranje, prstenom objektiva sa podešavanjem osetljivosti na svetlo i prilagođenim tasterima, LEGRIA HF G26 pruža korisnicima maksimum umetničke kontrole tokom snimanja.

Povezana vest:  LG i YouTube uspostavili partnerstvo kako bi korisnicima mobilnih telefona pružili kompletno 3D iskustvo

Kapacitivni ekran osetljiv na dodir, dijagonale 3 inča, trenutno reaguje na dodir i omogućava da uhvatite savršen kadar, uz mogućnost podešavanja praćenja, fokusa i ekspozicije, za vrhunski rezultat. Za što bolju vidljivost prilikom snimanja, posebno u uslovima jakog osvetljenja, filmski stvaraoci mogu prilagoditi i pomeriti elektronsko tražilo sa 1,56 miliona tačaka do ugla od 45 stepeni i tako smanjiti odsjaj. Ovo je posebno korisno video entuzijastima koji snimaju u različitim uslovima osvetljenja, na primer tokom putovanja ili pri snimanju na otvorenom. Jednostavno rukovanje i kompaktan dizajn čine LEGRIA HF G26 kameru pogodnom za trenutke kada su mobilnost i brzina od suštinskog značaja.

Jednostavan radni proces, napredno snimanje

Bilo da jednostavno delite zapanjujuće 1080p/50 snimke direktno iz kamere ili ih naknadno obrađujete, LEGRIA HF G26 otvara mogućnost izbora i fleksibilnost u radu. Istovremeno AVCHD i MP4 snimanje vam daje slobodu da snimite u Full HD rezoluciji do 35 Mbps MP4 / 28 Mbps AVCHD, ili u samo 3 Mbps MP4 / 5 Mbps AVCHD. Sa nekoliko naprednih opcija za snimanje, kao što su usporeno i ubrzano snimanje, sa maksimalnom brzinom 1200x, LEGRIA HF G26 pruža sigurnost da nikad nećete propustiti važan trenutak.

Povezana vest:  Više snage, više prostora i još više sigurnosti stiže uskoro – Motorola One vas sprema za neočekivano

Siguran pratilac tokom svih vaših snimanja, LEGRIA HF G26 vam pruža spokoj sa dva SD slota za kontinualno snimanje i kompletan bekap. LEGRIA HF G26 poseduje HDMI terminal za niz naprednih priključaka, kao što su 3,5 mm konektor za slušalice, 3.5 mm džek za mikrofon i Mini Advanced Shoe. Ugrađeni izlaz za slušalice sa 16 podešavanja jačine zvuka za preciznost i ulaz za mikrofon unapređuju audio funkcionalnost, kako bi video entuzijasti lakše snimali intervjue i vlogove. Zahvaljujući ovom širokom spektru funkcija, stvaraoci sadržaja mogu u potpunosti zadovoljiti svoje kreativne potrebe.

– # # # –

Ključne karakteristike

  • 20x optički zum
  • Full HD 1080P
  • DIGIC DV4
  • Širokougaoni objektiv
  • Kružna blenda sa 8 krilaca
  • Široka DR gama
  • Naglašavanje prioriteta
  • MP4
  • AVCHD