Huawei portfolio uređaja nedavno je postao bogatiji za nekoliko novih članova. Među njima našli su se i modeli Huawei Watch GT 2 Pro satova. Reč je o najnaprednijoj verziji pametnih satova ove kompanije, koju od danas zvanično možete pronaći u slobodnoj prodaji! Huawei Watch GT 2 Pro dolazi sa preko 100 sportskih režima koje možete pratiti, te je kompanija odlučila da najbržim kupcima novog sata obezbedi vaučer za FitPass, koji omogućava tri meseca besplatnog korišćenja!

Pored toga što poseduje karakteristike koje su korisnici voleli kod njegovih prethodnika iz Watch GT 2 serije poput: baterije koja može trajati i do 14 dana; brojnih praćenja zdravstvenih parametara: puls, nivo stresa, kvalitet sna i drugi, Huawei Watch GT 2 Pro dolazi sa unapređenim funkcijama ali i dizajnom.

Povezana vest:  Nokia najavljuje novi smart telefon za premijum tržište - Nokia Oro kombinuje kožu, zlato i safir kristal u prefinjen i stilizovan dizajn

Sat možete pronaći u sportskoj i klasičnoj varijanti. Kućište sata je izrađeno od titanijuma i safirnog stakla, a njegov blago zaobljen dizajn i univerzalna veličina odlično prijanja uz zglob, kako muškaraca, tako i žena. Zadnja strana sata izrađena je od keramike. Sportski model ima crni fluoroelestomerski kaiš. Ovaj material čini kaiš još otpornijim na faktore kao što su toplota, vlaga, znoj i slično. Klasični model sata poseduje sivo-braon kožni kaiš, koji ga čini lako uklopivim uz bilo koju odevnu kombinaciju.

Huawei Watch GT 2 Pro povezuje se sa telefonom putem Bluetooth konekcije i Huawei Health aplikacije. Povezivanjem sa Huawei Health aplikacijom možete preuzeti nove pozadine za sat, uneti omiljenu muziku direktno u sat i pokrenuti brojne druge funkcije. Povezivanjem sata i telefona možete omogućiti da vam na telefon stižu notifikacije o SMS porukama, mailovima, porukama na društvenim mrežama i slično. Sat poseduje i opciju obavljanja telefonskih poziva, uz zvučnik integrisan u kućište sata.

Povezana vest:  ‘’Ozelenite’’ vaš dom - Zeleno je u modi

Novitet je i mogućnost bežičnog punjenja. Huawei Watch GT 2 Pro zbog toga dolazi sa unapređenim punjačem, a pored toga može se puniti i preko pametnog telefona koji poseduje opciju obrnutog bežičnog punjenja.

Među više od 100 različitih sportskih režima čije praćenje sat nudi, nalazi se 17 profesionalnih i 85 prilagođenih. Unapređeni Watch GT 2 Pro omogućava korisnicima više od 10 kurseva za trčanje, sa glasovnim smernicama[1].

Povezana vest:  Čak 34 odsto korisnika poseduje kratke šifre ili one koje je lako otkriti

Kao i njegovi prethodnici, Watch GT 2 Pro poseduje GPS navigaciju, međutim na ovom modelu ona dolazi uz unapređenja. Route Back funkcija pamti putanju i koristi GPS za preciznije označavanje pozicije. Kada je GPS signal previše slab, sat šalje upozorenja i nudi opciju već zapamćene putanje za povratak na polaznu tačku.

Huawei Watch GT 2 Pro možete pronaći u slobodnoj prodaji po ceni od 43,999 dinara.

[1] Jedini podržani jezi je engleski.