Pred najmlađe čitaoce stiže šarena, maštovita, sjajno ilustrovana i dizajnirana knjiga za decu „Singi Lumba i Kockasta planeta“ vodećeg srpskog dizajnera Slavimira Stojanovića Futra.

Posle velikog uspeha koji je postigao svojom prvom knjigom za decu, „Singi Lumba i Drvo čarobnih olovaka“, u kojoj smo se prvi put susreli sa neodoljivim junacima Singi Lumbom i Felipom Bibijem, nastavljamo da se družimo sa novim drugarima.

Povezana vest:  Završnica očaravajuće ljubavne trilogije - novi roman Džodžo Mojes: Zauvek moj dragi

„Singi Lumba i Felipo Bibi sada su u novoj avanturi na Kockastoj planeti. Tamo odlaze na poziv Kralja Kocke i njegovog naroda, pošto imaju naizgled nerešiv problem. Ukrštanjem svojih talenata, Singi i Felipo uleću u borbu sa starim neprijateljem dosadom. Kakvim crtežom i kojim instrumentom će njih dvoje rešiti ovu večnu zavrzlamu, pročitaćete u knjizi ’Singi Lumba i Kockasta planeta’“, rekao nam je Slavimir Stojanović.

Povezana vest:  Literarni konkurs "Kad život iznenadi" u okviru Nedelje knjiga Fredrika Bakmana

Sav prihod od prodatih knjiga ide u humanitarne svrhe za pomoć nezbrinutoj deci!

Slavimir Stojanović (1969) beogradski je grafički dizajner, kreativni direktor, ilustrator i vizuelni umetnik, dobitnik preko 300 međunarodnih priznanja i nagrada u domenu dizajna i advertajzinga, kao i nagrade UEPS-a za životno delo, ponosni otac Nađe Stojanović, glavne inspiracije za lik Singi Lumbe, čije je ime nastalo dok Nađa još nije znala dobro da priča, pa je uporno zvala tatu kada joj se helijumski balon zalepi za plafon: „Tata, singi lumba!“ („Tata, skini balon!“)

Povezana vest:  LP Duo: Koncert za dva hibridna klavira na Kolarcu

Knjigu „Singi Lumba i Kockasta planeta“ možete pronaći od utorka 13. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

PHOTO: Laguna press