Legenda je ponovo rođena, a u skladu sa tradicijom P serije, upečatljivi Huawei P50 Pro karakteriše kompaktno telo sa velikim ekranom i pouzdanom baterijom. Istovremeno vrhunski sistem kamera obezbeđuje veću jasnoću fotografija i priliku da stvarnost zabeležimo baš onako kako je vidimo. Sve ove karakteristike svakako utiču na iskustvo upotrebe, potvrđujući da je Huawei P50 Pro zaista uređaj elegantne spoljašnjosti i moćne unutrašnjosti.

Na ukupni utisak i zadovoljstvo, osim hardverskih elemenata utiče i korisnički interfejs koji pojednostavljuje svakodnevno rukovanje. Imajući ovo na umu kompanija je pažljivo osmislila sve njegove elemente. Osim toga, obezbeđen je i pristup domaćim i stranim aplikacijama putem AppGallery prodavnice kao biste brzo i jednostavno instalirali sve ono što vam je potrebno.

Povezana vest:  CANON EOS 7D FIRMVER V2 – POBOLJŠAN ZA VAS I ZAHVALJUJUĆI VAMA

Sistem po meri korisnika

EMUI 12, sistem u upotrebi kod P50 Pro modela, donosi inovativni dizajn čiji fino podešeni gradijenti stvaraju osećaj dubine u prikazu dok jednostavan crno-beli i plavi kolorit nudi čist, elegantan izgled. Dodatna podešavanja prilagodiće vaš uređaj vama. Primera radi fleksibilni ste da prilagodite veličinu fonta i prikaz oblikujete baš prema svoim afinitetima.

Posebno pogodan jeste Smart folder. U pitanju je novi način prikaza aplikacija koji omogućava da omiljene aplikacije grupišete i bilo koju od njih otvorite jednim klikom na ikonicu.

Povezana vest:  Godišnji gubitak Tošibe od 318 miliona dolara

Upravljački panel uređaja aktivira se prevlačenjem, a njenim otvaranjem dobijamo brz pristup Wi-Fi i Bluetooth podešavanjima, ali i brojnim korisnim prečicama uključujući opciju auto rotiranja prikaza, snimanje ekrana i slično. Na ovom mestu upravljate i vezama između Huawei uređaja. Delove Huawei ekosistema odlikuje kolaboracija, stoga fajlove sa telefona lako i bez kabla možete prebaciti na svoj Huawei laptop računar.

Instaliranje aplikacija

Huawei Mobile Services (HMS) među kojima su prodavnica aplikacija Huawei AppGallery, aplikacija za pretragu Huawei Petal Search, aplikacije Huawei Maps, Huawei Mobile Cloud, Huawei Assistant i brojne druge već su poznate ljubiteljima Huawei brenda.

Povezana vest:  Nokia Pacman šampionat u Beogradu

Huawei AppGallery je za kratko vreme postala jedna od tri vodeće prodavnice aplikacija u svetu, a svojim korisnicima omogućava da pronađu omiljene aplikacije i igre. Kako svakodnevno napreduje i razvija se, današnji AppGallery raspolaže domaćim i stranim aplikacijama  i tako odgovara na sve potrebe korisnika. Još jedan pogodan način za instaliranje aplikacija jeste i Petal Search, aplikacija koja omogućava pretragu vesti, istraživanje informacija dostupnih online, ali i pronalaženje aplikacija.