HP_Rossignol_racunari

HP i Rossignol kreirali stilizovane prenosive računare za ljubitelje zimskih sportova (FOTO, VIDEO)

Kompanija Hewlett-Packard  predstavila je dva prenosiva računara specijalne serije razvijene u saradnji sa čuvenim skijaškim brendom Rossignol. Dizajn prenosivih računara identičan je dizajnu skijaške opreme, a uređaji su namenjeni ljubiteljima zimskih sportova i svima onima koji vole stilizovanu tehniku vrhunskih performansi.

Prenosivi računari iz HP Pavilion dv6 Rossignol edicije prate dizajn Attraxion VIII Echo ženskih i Freeride S7 muških Rossignol skija i dodatne opreme. Oba modela su sa ekskluzivnim sadržajem i futrolom odgovarajućeg dizajna, a HP Pavilion dv6 Rossignol edicija može se dodatno prilagoditi izborom ekskluzivnih pozadina ekrana koje je dizajnirao Rossignol.

Povezana vest:  Novi PHILIPS SatinSoft depilator

Novi notebook računari omogućavaju korisnicima da lako stvaraju i dele sadržaje. Svi ljubitelji skijanja i drugih zimskih sportova mogu dobiti inspiraciju gledajući ekskluzivne video-snimke ekstremnog skijanja koji se nalaze na laptopovima Rossignol edicije s HD ekranima. (Pogledajte OVDE!)

-Ljubitelji zimskih sportova traže nove načine da iskažu svoj stil upečatljivo i budu jedinstveni. Odlične performanse su nešto što odlikuje i HP i Rossignol proizvode, tako da je bilo logično proširiti Rossignolov dizajn na HP Pavilion dv6 Rossignol ediciju prenosivih računara. Oni predstavljaju savršeni dodatak svakoj skijaškoj kolekciji – izjavio je Jovan Dimitrijević, direktor HP grupe za personalne sisteme, HP Srbija. U Rossignolu kažu da sa HP-om dele vrednosti kao što su tehnološko liderstvo i strast za inovacijama, pa je logičan sled ovog partnerstva bilo kreiranje novih HP Pavilion dv6 Rossignol računara.

Povezana vest:  Canon premijerno prikazuje štampače Colorado 1630 i Arizona 135 GT sa ukusom boje na sajmu FESPA 2021

Pri kreiranju skija, kompanija Rossignol vodila je računa i o očuvanju životne sredine, pa je i pakovanje prenosivih računara napravljeno od recikliranih materijala, a korišćena je i boja na bazi soje i vode. Uz računare je moguće nabaviti i optičkog miša, bateriju duže autonomije i HP stereo slušalice.

Specifikacija proizvoda

HP Pavilion dv6 Rossignol edicija je sa hard diskom veličine do 640 GB, uz maksimalno 8 GB DD3 RAM memorije. Najmoćnija varijanta ovih laptopova koristi Intel Core i5 procesor, ATI Mobility Radeon grafiku i DVD+RW plejer.

Povezana vest:  Studija kompanije Kaspersky pokazuje da bi 38% ljudi prestalo da koristi društvene mreže za zagarantovanu doživotnu privatnost podataka

Ekran ovih računara ima LED pozadinsko osvetljenje i ima dijagonalu od 15,6 inča i tako pruža vrhunski kvalitet prikaza HD sadržaja.

HP True vision veb-kamera i dvostruki digitalni mikrofon omogućiće vam da budete povezani u svakom trenutku. Laptop ima i četiri USB 2.0 utičnice, jedan HDMI port, jedan VGA port, 5-u-1 čitač memorijskih kartica, konektore za stereo slušalice i mikrofon, kao i Altec Lansing zvučnike s naprednom Dolby tehnologijom.

{vsig}HP_ROSSIGNOL{/vsig}