lenovo-thinkpad-w700ds-laptop

Pridruži se, učestvuj i osvoji sa Lenovo DO Tour-om

Lenovo najavljuje „Lenovo DO Tour“ karavan koji će posetiti devet evropskih zemalja: Poljsku, Češku, Slovačku , Mađarsku, Srbiju, Rumuniju, Bugarsku, Grčku i Tursku. Specijalno prilagođeni Lenovo kamion krenuće iz Varšave 25. avgusta, a svoj će put završiti u Ankari 16. oktobra 2011. Tokom “DO Tour“ karavana, Lenovo će biti u prilici da na zanimljiv i nesvakidašnji način svim zainteresovanima predstavi najnovije proizvode i tehnologije, kao i da, kroz direktnu komunikaciju, približi brend građanima. Lenovo kamion će u Beogradu boraviti 19. i 20. septembra.

‘’DO Tour’’ je deo strategije kompanije Lenovo, koja se fokusira na DOere. Pored toga što proizvodimo PC i prenosive računare, mi želimo i da pomognemo našim korisnicima, bilo da je reč o mladim preduzetnicima, umetnicima, poslovnim ljudima ili studentima, da budu bolji u svom svakodnevnom radu i pretvore snove u realnost koristeći vrhunske alatke koje nudi kompanija Lenovo“, izjavila je Emese Biro, marketing menadžer kompanije Lenovo za Istočnu Evropu i Tursku. „Mi želimo da omogućimo našim korisnicima da dodirnu i isprobaju naše najnovije proizvode i tehnologiju kao što su prenosivi i All- In-One računari, sa posebnim naglaskom na nove tablet računare koji su nedavno predstavljeni u Evropi.“

Povezana vest:  Predviđanja IBM-a o veštačkoj inteligenciji za 2020. godinu

„Lenovo DO Tour“ karavan će biti dostupan na 17 lokacija tokom 37 promotivnih dana, gde se očekuje desetine hiljada posetilaca, uključujući i više stotina poslovnih partnera i novinara. Na svakoj od ovih lokacija, posetioci će imati priliku da:

Lično isprobaju najnovije proizvode

Potraže savet ili konsultacije

Dobiju specijalne ponude koje se odnose na ovu promociju

Povezana vest:  Probudi olimpijski duh u sebi uz HONOR Band 6

Uživaju u nastupima lokalnih DOers-a (muzičara i umetnika)

Igraju zanimljive igre upoznajući se sa portfoliom Lenovo proizvoda i budu nagrađeni lepim poklonima

Pridruži se lično ili virtuelno, učestvuj i osvoji

Uporedo sa gostovanjem karavana, Lenovo DO Tour će moći da se prati i preko interneta. Na adresi www.lenovodotour.com posetioci će moći  da dobiju najnovije informacije o karavanu i da  učestvuju na DOer Online takmičenju. Posetioci će moći da se oprobaju u devet izazova sa temama iz oblasti kao što su životna sredina, dostupnost tehnologije,zabava, umetnost i dizajn, performanse i brzina i oglašavanje. Nagrade koje očekuju pobednike su brojne, a obuhvataju Lenovo proizvode, kao i nagradno putovanje u Peking u trajanju od nedelju dana.

Povezana vest:  Huawei nova 10 Pro – selfiji u novom sjaju