bbf2011

Apatinska pivara u potrazi za najveselijom ekipom na Beer Festu!

Sve pivopije i ljubitelji dobrog provoda imaće priliku da tokom Beer Fest-a na štandovima Jelen, Staropramen, Beck’s i Nikšićkog piva osvoje mnoštvo zanimljivih poklona sakupljanjem pečata ili kupona za svako kupljeno pivo. Ekipe od tri i više prijatelja koji kupe Jelenka, imaće priliku da naprave svoje fotografije „vesele ekipe“ na štandu.

Jelen Pivo donosi i nezaboravni drugi dan posetiocima Beer Festa, kada će nastupiti legendarni sastav Simple Minds. Paralelno, najverniji fanovi prvog domaćeg piva sa ukusom limuna, uz kupovinu četiri Jelen Fresh Limuna – dobijaju po dve ulaznice za VIP tribine i priliku da „iz prvih redova“ uživaju u hitovima omiljenih škotlanđana ili Marka Ramonea, Riblje Čorbe, Orthodox Celts-a i drugih! Paralelno u VIP loži za još četiri kupljena Jelen Fresha svi fanovi moći će da se oprobaju i u virtuelnoj igrici “Xbox” i osete čari Rafting vožnje!

Povezana vest:  Sjajna boja i meka kosa uz NIVEA Brilliant Blonde kolekciju

Istinski obožavaoci Jelen Piva će svake večeri od 21 do 00 časova za 10 kupljenih piva dobijati „Deer Beer“ ili „Kad porastem biću Jelen“ majicu. Od 23 do 00 časova na svaka četiri kupljena Jelen Belo piva, sladokusci mogu da probaju ukusno pšenično pecivo. Dok ih svakog dana od 21.30 do 22.30 časova, za kupljena četiri Jelen Fresha očekuje poklon majica, a za osam peškir za plažu!

Povezana vest:  Obradujte voljenu osobu Labello poljupcima!

Vatreni fanovi najprodavanijeg praškog piva u svetu, Staropramena, za pet pečata moći će da se zabave uz mini turnir u pikadu, gde za svakih 40 poena postignutih iz tri pokušaja biraju Staropramen majicu ili čašu. Oni koji bi radije preskočili pikado mogu da za 10 pečata izaberu svoj poklon.

Kao i uvek, Beck’s svojim ljubiteljima daje opremu za dobru zabavu poput svetlećih party naočara za tri pečata i „Namerno drugačiju majicu“ za šest Beck’s pečata.

Povezana vest:  Lilly i Durex u borbi protiv AIDS-a

Na svakih pet kupljenih piva Nikšićko poklanja majicu, ili  za one koji žele da napune baterije, porciju slasnih kobasica.

Kao organizator i pokrovitelj najvećih muzičkih događaja, Apatinska pivara je i ove godine je za sve ljubitelje piva pripremila raznovrstan i uzbudljiv program i sjajno druženje na štandovima.