HP-t410-All-in-One-Smart-Zero-Client

HP predstavlja nova poslovna rešenja snažnih performansi

HP predstavlja moćne poslovne proizvode koje odlikuju energetska efikasnost, bezbednost i performanse koje zadovoljavaju potrebe korisnika u različitim industrijama.

Među predstavljenim proizvodima su:

Moćan HP t410 All-in-One (AiO) Smart Zero Client, uz inovativnu Power over Ethernet (PoE) tehnologiju preko jednog kabla, obezbeđuje izuzetne multimedijalne performanse i kompletan PC ugođaj.

Prilagodljiv i moćan HP RP7 all-in-one sistem kombinuje elegantan dizajn i performanse na koje se možete osloniti u raznovrsnim maloprodajnim okruženjima, od butika i prodavnica elektronske robe, do robnih kuća, hotela i restorana.

HP L6015tm i L6017tm monitori osetljivi na dodir savršeni su za maloprodajna i ugostiteljska okruženja kojima je potreban intuitivan i poznat interfejs. Pored toga, HP L6010 monitor idealan je za okruženja s ograničenim prostorom i maloprodajnim sistemima gde se može okrenuti ka kupcima.

Nove HP Z220 radne stanice i HP EliteBook mobilne radne stanice snažnih performansi, pune su pouzdanih i profesionalnioh funkcija za zahtevne profesionalce u oblasti video obrade, projektovanja, obrazovanja, zdravstva i državne uprave.

Manja potrošnja energije i unapređene performanse

Projektovan za oblasti poput obrazovanja, zdravstva i maloprodaje, HP t410 AiO radi uz potrošnju samo 13 vati struje preko Ethernet kabla (1) što u poslovnom okruženju znači izuzetnu energetsku efikasnost. Predstavlja kombinaciju ekrana dijagonale 47 cm (18,5 inča) i Zero klijenta u malom kućištu, zbog čega je savršeno rešenje za okruženja koja štede prostor i energiju, poput škola ili kontakt centara. HP t410 AiO ne zahteva dodatno napajanje, zato što struju dobija preko Ethernet veze. Ovo korisnicima daje čistiji, pouzdaniji izvor energije i traži manje kablova, a i vreme pokretanja je kraće.

Povezana vest:  Svakodnevni zadaci su jednostavni uz elegantni Huawei MatePad 11

HP t410 AiO podržava više protokola i može se reprogramirati u letu. Autosenzorna tehnologija automatski se povezuje na mrežu i traži postojeće okruženje za virtuelizaciju klijenata, bez obzira da li se radi o Citrix, Microsoft ili VMware rešenju. Ovo kompanijama sa mešovitom infrastrukjtuom omogućava da HP t410 AiO koriste s bilo kojim od ove tri platforme.

HP t410 AiO obezbeđuje bogato multimedijalno iskustvo pomoću sistema u čipu. Takođe, koristi moćne, energetski efikasne ARM® procesore sa integrisanim procesorom za prikaz digitalnih sadržaja, što HP t410 AiO modelu daje mogućnost prikaza HD(2) videa, kompleksnih grafičkih sadržaja i multimedije na celom ekranu, uz rad na optimalnom nivou performansi.

Prilagodljive osobine za raznovrsna maloprodajna okruženja

HP RP7 s ekranom osetljivim na dodir je elegantna i moćna mašina koja maloprodajama, od robnih kuća do restorana i hotela, daje lepo dizajniran all-in-one računar u kompaktnom kućištu. Idealan za prodavnice i ugostiteljske objekte, koji zahtevaju sistem koji im daje prednost nad konkurencijom, HP RP7 odlikuje elegantan dizajn i fleksibilnost upotrebe u formi interaktivnog natpisa ili kioska, ali i čvrstina da izdrži zahtevne atmosferske uslove. Lako se može prilagoditi bili kom maloprodajnom sistemu, a dostupan je sa i bez postolja. Može se integrisati i u pult s kasom. HP RP7 je dostupan i sa VESA nosačima koji omogućavaju montiranje na zid ili sto, tako da ga možete postaviti tamo gde vam je potreban.

Povezana vest:  Novi statement aksesoar – Sony h.ear slušalice

HP RP7 obuhvata ekran osetljiv na dodir dijagonale 38,1 cm (15 inča) ili 43,2 cm (17 inča) koji može biti zaptiven tako da bude zaštićen od vode ili prašine. Maloprodaje mogu dodati opcioni čitač kartica, veb-kameru ili čitač otiska prsta, kao i dvolinijski ili ekran dijagonale 25,4 cm (10 inča) za prikaz podataka mušterijama.

Novi monitori osetljivi na dodir, dijagonala 38,1 cm (15 inča) i 43,2 cm (17 inča), omogućavaju laku navigaciju i interaktivnost u maloprodajama, a pružaju i maksimalnu upotrebljivost i izdržljivost, uz moderan, elegantan izgled. HP L6010 monitor dijagonale 25,4 cm (10 inča), projektovan je da zadivi i savršen je za reklamiranje i promotivne aktivnosti. Idealan je za prikazivanje podataka saradnicima, a može se integrisati i u maloprodajne sisteme kako bi prikazivao informacije mušterijama.

Performanse i snaga za profesionalce

HP Z220 radne stanice donose nove tehnologije za unapređivanje performansi i energetske efikasnosti sistema. One nastavljaju da postavljaju standard za pristupačne osnovne radne stanice koje pružaju neverovatnu vrednost zahtevnim profesionalcima koji se bave video-obradom, projektovanjem, obrazovanjem, rade u zdravstvu ili državnim organima, odnosno bilo gde gde je standardni računar dostigao svoj maksimum. HP Z220 je dostupan u proširivom, malom uspravnom kućištu, ili u veoma kompaktnom kućištu za ograničene prostore.

Povezana vest:  Virtuelna realnost: šta je sledeći korak u kontaktu sa potrošačima?

HP-ova najmoćnija mobilna radna stanica, HP EliteBook 8770w, pruža grafiku najsnažnijih performansi i izuzetnu procesorsku snagu, lako se konfiguriše i ima ekran dijagonale 43,9 cm (17,3 inča). Višenamenski, prenosiv HP EliteBook 8570w obuhvata vrhunsku profesionalnu grafiku, robustne procesore i ekran dijagonale 39,6 cm (15,6 inča). HP-ova najprenosivija mobilna radna stanica, HP EliteBook 8470w, ima adekvatnu grafiku i moćne procesore, uz poslovni dizajn optimizovan oko HD(1) ekrana dijagonale 35,6 cm (14 inča). HP EliteBook mobilne radne stanice idealne su za brokere, inženjere, projektante i arhtekte, kao i kreativne profesionalce koji se bave video-obradom, postprodukcijom, 3D animiranjem ili audio-produkcijom, a potrebno im je moćno, prenosivo rešenje.

Sve HP radne stanice su sertifikovane za rad sa softverom nezavisnih proizvođača (ISV) u raznim industrijama.

Dostupnost

HP t410 All-in-One Smart Zero Client; HP RP7, HP L6015tm, L6017tm i L6010 monitori; HP Z220 radna stanica; i HP EliteBook w serija, biće dostupni tokom leta.