nemanja radulovic ZagoracStudio 1

IDEA PONOSNI SPONZOR KONCERTA NEMANJE RADULOVIĆ U NIŠU

Kompanija IDEA je tradicionalno četvrtu godinu za redom, u okviru svoje kampanje „Niš u srcu“ obradovala Nišlije i kao veliko novogodišnje iznenađenje podržala humanitarni koncert jednog od najvećih virtuoza violine Nemanje Radulovića, koji potiče iz ovog grada.
Ovaj svetski poznati violinista u Nišu je nastupio nakon skoro tri godine, zajedno sa bendom Double sens i priredio pravi spektakl za sve prisutne, a IDEA je podržala koncert i sav prihod od prodatih karata pokloniće Fakultetu umetnosti kako bi se pomoglo opremanje multumedijalne sale. Na ovaj način IDEA je još jednom pokazala koliku pažnju ulaže u aktivnosti koje su od lokalnog značaja za ovaj grad.
Nemanja Radulović je po prvi put imao priliku da nastupa pred svojim rođacima i prijateljima, što je izazvalo velike emocije kod njega, a medijima je izjavio da nastup u Nišu za njega predstavlja najlepši koncert u ovoj godini. Publika je muzičare vraćala na bis tri puta i po njihovoj oceni ovaj koncert jeste događaj godine u Nišu.
IDEA u okviru svoje društveno odgovorne kampanje „Niš u srcu“ tradicionalno daje podršku kulturnim manifestacijam u Nišu, kao što je i ovaj humanitarni koncert u organizaciji „Uličnog festivala PozitivNi“, i posebnu pažnju posvećuje unapređenju društvenog i kulturnog života Niša.

Povezana vest:  Branko Ćopić - "Vašar u Strmoglavcu" - novo izdanje Kreativnog centra