U nedelju, 18. oktobra, startovao je kulturni događaj godine – Vulkanov sajam knjiga!

Svakog dana tokom Vulkanovog sajma knjiga, posetioci knjižare Vulkan u Ušće Shopping centru imaće priliku da se upoznaju i druže sa vodećim autorima domaće književne scene, u kontrolisanim uslovima i u skladu sa svim preporučenim i propisanim pravilima koja se primenjuju u borbi protiv pandemije virusa COVID-19.

Povezana vest:  "Razgovor duž auto-puta Bratstva i jedinstva" Šona Dauera u Galeriji DOB

U sredu, 21. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru, svoje knjige potpisivaće Olivera Jovanović i Dušan Miklja: Olivera Jovanović od 17 do 18 sati, Dušan Miklja od 18.30 do 19.30 sati.

Drugog dana Vulkanovog sajma knjiga, posetioci su imali priliku da se upoznaju sa Slobodanom Stanišićem.

Slobodan Stanišić, pisac neiscrpne energije, jedan je od najpriznatijih domaćih autora za decu i mlade. Poznat je kao pesnik, prozaista i ilustrator. Posetioci knjižare Vulkan u Ušće Shopping centru s radošću su čekali da im autor potpiše najnoviji roman za decu Tango sa usne, koji je oduševio sve čitaoce.

Povezana vest:  Tarik Ali gost Beograda

Vulkanov sajam knjiga podržali su naši dugogodišnji saradnici: Aqua GalaDoncaféPodravkaHalls žvakeCineplexxČešalj & MakazeFizijatrik i Estetik i Vulkan znanje! Zahvaljujući njima, uz kupljene knjige očekuju vas i pokloni!

Budite uz nas, pratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram, gde ćemo vas redovno obaveštavati o programu, dešavanjima, potpisivanjima knjiga i iznenađenjima koja spremamo od 18. do 24. oktobra u okviru prvog VULKANOVOG SAJMA KNJIGA!

Povezana vest: