Štefani Štal je svojim bestselerom „Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj“ pomogla stotinama hiljada ljudi da otkriju značaj rada sa unutrašnjim detetom. Sada nam kao sjajna dopuna knjige stiže i istoimena radna sveska koja donosi sveobuhvatan program za snažno ja.

Uz brojne nove vežbe i šest zasebnih šablona za individualni rad sa detetom sunca i senke, radna sveska se može čitati i popunjavati nezavisno od knjige. Poput samostalne psihoterapije, vrlo je pogodna za mnoge blaže i umerene psihičke probleme, kako biste se oslobodili briga, strahova i potreba.

Povezana vest:  Zlatin ćuran Mileni Dravić

Ako ste spremni da preuzmete odgovornost za sebe, ova knjiga može vas odvesti ogroman korak dalje i pomoći vam da eliminišete svoje probleme.

Štefani Štal je diplomirana psihološkinja i drži privatnu praksu u Triru. Oblasti za koje je posebno stručna su strah od vezivanja, jačanje osećaja sopstvene vrednosti i rad sa „unutrašnjim detetom“. Autorka je brojnih uspešnih knjiga kao što su „I da i ne!“ i „Život može da bude i jednostavan!“. Štampa i mediji je redovno zovu kada im je potrebno stručno mišljenje psihologa.

Povezana vest:  Predstavljen roman „Legenda o neosvojivom gradu"

„Dete u tebi mora da pronađe svoj zavičaj – radna sveska“ Štefani Štal u prodaji je u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.