Vulkan izdavaštvo je pripremilo još jednu veliku akciju za svoje čitaoce. Samo na sajtu vulkani.rs ljubitelji književnosti će od 30. maja do 9. juna moći da kupe čak tri knjige po ceni od 987 dinara. Akcijom je obuhvaćeno više od 100 najčitanijih Vulkanovih izdanja. Za porudžbine na teritoriji Srbije dostava na kućnu adresu je besplatna.

Kompletan spisak knjiga na akciji možete pogledati putem linka.

Savršena kombinacija napetosti i romanse u romanu Bojiš li se mraka oduševiće ljubitelje bestselera starih majstora žanra. U četiri grada na različitim stranama sveta, četvoro ljudi izgubilo je život pod tajanstvenim okolnostima. Udovice dvojice ubijenih možda imaju rešenje misterije smrti svojih muževa. Kakva se zastrašujuća istina krije iza košmarnog kruga progona i ubistava, saznajte u poslednjem romanu jednog od najprodavanijih pisaca svih vremena – Sidnija Šeldona.

Povezana vest:  Duh južne Afrike stiže u Beograd

Sestre Versaja, senzualnu pripovest o moći, ljubavi i izdaji smeštenu na raskošnu pozornicu Francuske XVIII veka, preporučujemo ljubiteljima dvorskih intriga i istorijskih romana. Autorka Sali Kristi je naišla na priču o sestrama Nel sasvim slučajno tokom prikupljanja podataka o kralju Luju XV. Zaintrigirana, nastavila je da istražuje, da bi pažljivo odabrani materijal pretočila u fascinantnu priču o izgubljenom zlatnom vremenu francuske monarhije pre Revolucije.

Svetska izdavačka senzacija autorke Delije Ovens Tamo gde rakovi pevaju je dirljiva priča o odrastanju, ljubavi i prijateljstvu. Glavna junakinja Kaja Klark živi potpuno sama u kolibi u močvari. Njena divlja, neuhvatljiva lepota privući će pažnju dvojice mladića. Međutim, kada jednog dana policija pronađe beživotno telo Čejsa Endruza usred močvare, lokalno stanovništvo posumnjaće na tajanstvenu devojku. Bestseler Njujork tajmsa i najprodavaniji roman na Amazonu u 2019. godini doživeo je i filmsku adaptaciju. Premijera je najavljena za 22. jul.

Povezana vest:  Nikola Ristanovski i Ljubomir Bandović nagrađeni u Rijeci

U središtu romana Tajni život pisaca francuskog majstora napetosti Gijoma Musoa je Natan Fols. Nakon što je napisao tri kultna dela, Fols objavljuje da se više neće baviti pisanjem i povlači se na mediteransko ostrvo Bomon. Matilda Mone, mlada švajcarska novinarka, dolazi na ostrvo s namerom da otkrije Folsovu tajnu. Muso u ovom romanu podiže veo nad svojim bolovima, razdvaja čoveka od umetnika, otkriva ljudsko biće kome je dobro poznata anksioznost, isto kao i radost. Upravo u tome je divna tajna ove knjige.

Istorijska romansa Eloize Džejms U čarobnoj noći donosi neponovljivu priču o velikoj, grešnoj ljubavi. Vojvoda Flečer, veoma privlačan muškarac, bio je savršen izbor za ledi Perditu Selbi, izuzetno lepu i naivnu Engleskinju. Popi i vojvoda postali su najpoznatiji par u gradu, ali blistava fasada njihovog savršenog braka krije neprijatnu tajnu – nestalo je strasti. Međutim, vojvoda je rešen da ponovo osvoji Popi i podseti je na vrele dane njihove ljubavi.

Povezana vest:  Srbija će biti domaćin Svetske konferencije pozorišta za decu i mlade u Beogradu 2023!

Posetite sajt vulkani.rsLeto se bliži, vreme je za novu čitalačku avanturu!

* Akcija traje od 30. maja do 9. juna samo na sajtu vulkani.rs i njom je obuhvaćeno više od 100 naslova Vulkan izdavaštva.
** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da poručite tri naslova sa spiska da biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara.
*** Dostava knjiga na kućnu adresu na teritoriji Srbije je besplatna.