Svet je u neposrednoj opasnosti. U nadi da će pronaći dragulje i pobediti zlu čarobnicu, šestoro avanturista udružiće snage u legendarnoj potrazi za ključem za spas sveta. Da li će na poslednjoj etapi svog putovanja na vreme pronaći ono što traže ili će čovečanstvo obaviti večna tama? Saznajte u novoj romantičnoj priči Nore Roberts – Rajli!

Dojl Makliri – vojnik i silom prilika besmrtnik – zakleo se da se nikada neće vratiti u Irsku, svoj nekadašnji dom. Ali potraga za poslednjom zvezdom i prsti sudbine dovode ga baš na tlo njegove stare domovine. Osim sa patnjom za porodicom, Dojl mora da se izbori i sa snažnom privlačnošću koju oseća prema lepoj arheološkinji Rajli.

Povezana vest:  Pijanistkinja Sanja Stanković danas u Gvarneriusu

Da bi se suočio sa duhovima iz prošlosti, Dojl će morati da otvori svoje ranjeno srce. Rajli razume njegov bol. I dok tim nastavlja potragu za poslednjom zvezdom i mitskim ostrvom, ona mora da izdrži lukave pokušaje osvetoljubive i zle boginje da ih uništi, i da se pomiri sa sopstvenom neočekivanom privlačnošću prema Dojlu.

Povezana vest:  Potresna priča o odrastanju i identitetu - "Divlje guske" u prodaji

Trijumf dobra nad zlom zahtevaće upornost, hrabrost, intelekt i, naravno, magiju. Dok se čuvena šestorka priprema za izazov, Rajli i Dojl su spremni da rizikuju život u poslednjoj borbi. Ali kao što to obično biva, ljubav je najsnažnija sila koja ih sve pokreće i nadahnjuje. Bez nje, sve bi bilo osuđeno na propast.

Povezana vest:  Njuz.net stiže u Novi Sad - velika promocija "Prave istorije sveta" 10. febrara u Fabrici

„Napeta i uzbudljiva priča zasnovana na keltskom predanju. Za ljubitelje fantazije i romantike.“ – Library Journal

Otisnite se u svet pun čarolije! Na divljoj i prelepoj obali Okruga Kler u Irskoj, konačni obračun je bliži nego ikad. Roman Rajli potražite na sajtu vulkani.rs ili u omiljenoj knjižari Vulkan.