Roman prodat u više miliona primeraka, veličanstvena priča o nejasnim i prevrtljivim granicama između istine i laži, dobra i zla, i tajnama koje ljubomorno čuvamo, svetski bestseler Tamo gde rakovi pevaju autorke Delije Ovens od sada je dostupan na sajtu vulkani.rs u novom redizajniranom izdanju, i to sa originalnom filmskom naslovnicom.

Film inspirisan ovom svetskom izdavačkom senzacijom u naše bioskope stiže 18. avgusta. Roman je adaptirala produkcijska kuća Ris Viderspun, režiju potpisuje Olivija Njuman, scenario Lusi Alibar, a lik glavne junakinje Kaje tumači mlada glumica Dejzi Edgar-Džouns.

Povezana vest:  Predstavljena monografija "Mojih 500 glumaca" Zdravka Šotre u RTS klubu

Devojčica neukrotivog duha Kaja Klark odrasta potpuno sama u kolibi u močvari, nedaleko od mirnog gradića na obali Severne Karoline. Kada izraste u devojku divlje, neuhvatljive lepote, privući će pažnju dvojice mladića, a pred njom će se naći izazov novog, uzbudljivog sveta ljubavi. Međutim, jednoga dana policija će pronaći beživotno telo usred močvare, a lokalno stanovništvo će istog trenutka posumnjati na tajanstvenu devojku. Glasine ubrzo postaju optužbe, a sumnje neporeciva istina.

Povezana vest:  Antistres blokovi za crtanje u prodaji

Nakon što je objavljen 18. avgusta 2018, glumica Ris Viderspun uvrstila je roman u svoj književni klub, što ga je lansiralo na vrh lista bestselera. Do marta 2019. knjiga je prodata u više od milion i po primeraka, a do jula 2020. tiraž je iznosio skoro šest miliona. Na listi bestselera Njujork tajmsa zadržala se skoro dve godine.

Povezana vest:  U štampi treće izdanje knjige „Beograđanke" Igora Marojevića

Primerak knjige Tamo gde rakovi pevaju sa filmskom koricom potražite na sajtu vulkani.rs.