S obzirom da se letnja scena Pozorišta Teatrijum nalazi na otvorenom, zbog trenutnih i najavljenih vremenskih neprilika sve predstave do 27. avgusta su otkazane. Kupljene karte za te datume mogu se refundirati ili iskoristiti za bilo koju drugu predstavu.

Pozorište nastavlja sa radom 27. avgusta kada će se ponovo odigrati jedna od najposećenijih predstava ove sezone – „Tesla – Svetlopis u vremenu“ autora i reditelja Miroslava Benke. Oni koji ne budu mogli da dođu 27, imaće priliku da pogledaju ovu predstavu i 29. avgusta.

Povezana vest:  Raspust – vreme čitanja za decu i učenja za roditelje

U nedelju, 28. avgusta publika će moći da uživa u predstavi o bokeškoj legendi o tri sestre „Tre Sorele“, a 30. avgusta predstava „Amateri“ zabaviće gledaoce nizom komičnih situacija.

Kao i prethodnih meseci, vikendom u 11 časova se igraju besplatne predstave za decu, pa će tako najmlađi u subotu 27. avgusta moći da uživaju u predstavi „Baš čarobna frula“, dok će se u nedelju 28. avgusta odigrati predstava „Koliko zrnaca do šaha?“.

Povezana vest:  TAČNO U PODNE - autorski koncert Ivana Brkljača

U sredu, 31. avgusta, Tihomir Stanić, poznati glumac i jedan od osnivača Pozorišta Teatrijum, će svečano zatvoriti ovu sezonu svojom monodramom „Na Drini ćuprija“.

Sve predstave počinju u 21h, a karte se mogu kupiti preko sajta teatrijum.rs i linka https://new.tickets.rs/venue/pozoriste_teatrijum_105, kao i na blagajni Rektorata svake večeri od 19h. Cena karata je 1000 dinara, dok su karte za monodrame 700 dinara. Studenti i penzioneri imaju 20% popusta.

Povezana vest:  Uspešno održana 13. Noć knjige!

Foto: Marko Spasojević