Samo danas, 26. oktobra, na sajtu vulkani.rs potražite najlepše ljubavne romane po najboljim sajamskim cenama! Uz redovni popust od 15% odobravamo dodatnih 20% popusta, a prilikom kupovine tri ili više knjiga ostvarujete popust od još 10%! Isporuka knjiga kupljenih tokom akcije na teritoriji Srbije je besplatna.

Na sajtu Vulkan izdavaštva pronađite roman za svoju dušu – dirljivu romansu, bajku iz stvarnog života, romantičnu komediju, zabavnu i duhovitu avanturu, emotivnu i nežnu ispovest ili veličanstvenu istorijsku sagu. Akcijom je obuhvaćen i HIT OVOGODIŠNJEG SAJMA KNJIGA – svetski izdavački fenomen Sveža voda za cveće Valeri Peren.

Preporučujemo nekoliko naslova za večite romantike i sanjare.

Povezana vest:  Dom omladine Beograda predstavio program za 2014. i rezultate rada u 2013. godini

Moćna, snažna, prepuna mudrosti i poezije koja miriše na vetar, vazduh i slobodu, Velika ljubavna priča autorke neprikosnovenog bestselera Idi kuda te srce vodi Suzane Tamaro je priča o dva života koji se prepliću, o dvoje veoma različitih ljudi koji se sjedinjuju, o smislu života i njegovim protivrečnostima. Ova introspektivna priča o velikoj ljubavi koja pobeđuje vreme pokazaće nam put ponovnog rađanja koji svi tražimo.

Roman koji će vas istrgnuti iz svakodnevice Kraljica iz senke Alison Pataki je veličanstvena priča o prvoj Napoleonovoj ljubavi i dinastiji koja je nadživela carstvo. Dok revolucija razara zemlju, Dezire Klari se suočava sa gorkom istinom: svet koji je poznavala i volela zauvek je nestao, a ona je spremna na sve da spase svoju porodicu giljotine. Slučajni susret sa Napoleonom Bonapartom pretvoriće se u priliku kojoj se nadala.

Povezana vest:  Koncert Tria Rahmanjinov u Gvarneriusu

More uspomena Fione Valpi je nezaboravna priča o snazi uspomena i velikoj ljubavi. Kendra će biti iznenađena koliko malo zna o životu svoje bake Ele. Elino pamćenje kopni, ali ona je rešila da svojoj unuci ostavi poslednji poklon – svoja sećanja. Elin život zauvek se promenio 1937. godine, kada je provela leto na predivnom francuskom ostrvu Re i upoznala harizmatičnog Kristofa. Ali rat baca senku na sve.

Povezana vest:  Završen DESIRÉ Central Station 2010

Roman Dženifer Doneli Neustrašivo srce, snažan poput poezije, povešće vas u uzbudljivu i romantičnu avanturu. Bajka o Snežani i sedam patuljaka pretvorena je u parabolu o strahu i ljubavi, koja će bez sumnje promeniti način na koji razmišljate o snazi, moći i pravom značenju reči „srećno do kraja života“. Roman poručuje da ljubaznost nikada nije slabost i da ljubav zaista sve pobeđuje.

NAPOMENE:

* Samo 26. oktobra svi ljubavni romani Vulkan izdavaštva su na specijalnoj sajamskoj akciji 15% + 20% + 10% za tri ili više kupljenih knjiga.
** Specijalna ponuda važi za naslove koji nisu obuhvaćeni drugim akcijama.
*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.