Ponoć u Njujorku, romantična i napeta priča Marka Milera, neodoljiv ljubavno-istorijski roman Carica Sisi, debitantsko delo Điđi Grifis, romantična i provokativna priča Ludi od ljubavi Eloize Džejms, prvi deo čarobne romantične sage Moj greh španske spisateljice Mersedes Ron i novi roman Nore Roberts Prvi i poslednji – najbolje su knjige o ljubavi Vulkan izdavaštva prema izboru čitalaca u glasanju organizovanom povodom Dana zaljubljenih na Instagram profilu Vulkan izdavaštva.

Naslove koje smatraju najboljim ljubavnim knjigama Vulkan izdavaštva, čitaoci su mogli da predlažu od 5. do 9. februara, a ovih pet romana dobilo je najviše glasova. Do 13. februara čitaoci će glasanjem za jedan od ovih pet naslova izabrati najbolju knjigu o ljubavi Vulkan izdavaštva.

Povezana vest:  Novi trileri Vulkan izdavaštva: „Žrtve koje dajemo” i „Igra žmurke”

Na Dan zaljubljenih, izglasana knjiga biće na popustu od 50% na sajtu vulkani.rs. Takođe, svi učesnici glasanja LJUBAV UZ#VULKAN KNJIGE imaju šansu da se nađu među 14 najsrećnijih koji će, prema metodi slučajnog odabira, biti izabrani kao dobitnici specijalnog poklona – knjige o ljubavi prema izboru tima Vulkan izdavaštva!

Čitaoci izabrali pet najboljih knjiga o ljubavi Vulkan izdavaštva

Ponoć u Njujorku je nezaboravan ljubavni roman prepun neizvesnosti, smešten u mizanscen umetničkog sveta Njujorka. Mark Miler je u svom debitantskom romanu ispisao romantičnu i napetu priču o životu, ljubavi, pohlepi i kajanju, preplićući prelepu romansu i akciju dostojnu trilera.

Carica Sisi je očaravajuća uzbudljiva priča Điđi Grifis, inspirisana Netflix serijom, o snažnoj, strastvenoj i iskrenoj ženi koja je postigla nemoguće. Glavna junakinja, bavarska princeza Helena, zaljubljuje se u cara Austrije Franca Jozefa i postaje carica. Ovaj, za to doba neobičan brak, nastao iz ljubavi na prvi pogled, odrediće sudbinu carstva u narednim decenijama, ali presudno uticati i na ličnu sudbinu glavnih junaka.

Povezana vest:  Jesen u bečkom Muzeju istorije umetnosti

Ludi od ljubavi Eloize Džejms je naslov kome ne mogu odoleti ljubitelji sočnih ljubavnih priča o smernim vojvotkinjama i nestašnim vojvodama. Ljubavne začkoljice i zavrzlame ledi Henrijete Maklelan i Sajmona Darbija potpuno zaokupljaju pažnju čitaoca, što je i očekivano s obzirom da svaka nova knjiga Eloize Džejms dospe na vrh liste bestselera Njujork tajmsa.

Moj greh je prvi deo čarobne romantične sage koja je već očarala milione čitalaca širom sveta. Ovo je priča o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce. Fascinantna priča o ljubavi, izdaji i tajnama španske spisateljice Mersedes Ron ove godine doživeće svoju filmsku verziju i biti prikazana u više od 240 zemalja širom sveta.

Povezana vest:  Novi roman Gijoma Musoa „Neznanka sa Sene“ u pretprodaji po specijalnoj ceni

Prvi i poslednji Nore Roberts, pripovest o zajedničkoj prošlosti, novom početku i ljubavi koja traje čitav život, osvaja i kritiku i publiku, što svakako nije iznenađenje jer je reč o autorki koja je prvu knjigu objavila 1981. godine, dobitnik je brojnih nagrada i priznanja i ne prestaje da niže književne uspehe.

Pet najboljih knjiga o ljubavi Vulkan izdavaštva, prema izboru čitalaca, mogu se pronaći na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.