Vulkan izdavaštvo sa svojim čitaocima proslavlja Svetski dan knjige i na sajtu vulkani.rs odobrava specijalni popust od 20% na celokupnu punudu, koji se dodaje na već postojećih 15%, a kupovinom tri ili više knjiga ostvarujete još 10% popusta. Svaka porudžbina podrazumeva i besplatnu dostavu na teritoriji Srbije.

Za ljubitelje aktuelnih izdanja ovo je izuzetna prilika da po najpovoljnijim cenama obogate svoju biblioteku neprikosnovenim bestselerima i svetskim izdavačkim senzacijama.

Planetarno poznati serijal Ričarda Ozmana dobio je svoj treći nastavak u novoj priči punoj domišljatosti i intrige – Metak koji je promašio. Nevolje nikada nisu daleko kada je u pitanju Klub ubistava četvrtkom. Zastareli slučaj od pre jedne decenije – njihova omiljena vrsta – vodi ih do legende lokalnog novinarstva i ubistva bez tela i bez odgovora.

U fascinantnoj priči o ljubavi, izdaji i tajnama Moj greh španske spisateljice Mersedes Ron upoznaćete likove koji će u vama izazvati buru emocija. Ovo je priča o hrabroj junakinji i arogantnom junaku, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce. Ovom prilikom najavljujemo da će ova romantična saga koja je očarala milione čitalaca uskoro dobiti svoj uzbudljivi nastavak.

Povezana vest:  Stručno vođenje kroz izložbu “MILENA JNK: Duga u oblaku’’

Knjiga VODI! Kako usavršiti liderstvo Dejla Karnegija nudi praktične savete, strategije i primere iz života vrhunskih lidera širom sveta koji će vam predočiti kako da budete efikasniji lider koji inspiriše uspeh vašeg tima, i kako da steknete poverenje, empatiju i voljnu saradnju.

Priručnik za prevazilaženje anksioznosti poznatog zen budističkog monaha Šunmja Masuna Nemoj da brineš otkriće vam zašto se 90% vaših briga zapravo nikada neće ostvariti. Prateći 48 jednostavnih lekcija ove knjige, uživaćete u smirenijoj, opuštenijoj, pozitivnijoj verziji sebe, i naučićete kako da prestanete da se poredite sa drugima.

Najmlađi čitaoci će se zasigurno zabaviti u poslednjoj urnebesnoj avanturi dečaka Čarlija i njegove družine. U knjizi Čarli se pretvara u mamuta prepunoj ljutitih pisama mladih čitalaca, urnebesnih fusnota i otkačenih viceva, nalaze se podjednako komične ilustracije Sare Horn. Može li Čarli da razreši misteriju sa životinjama pre nego što svet otkrije njegovu najveću tajnu?

Povezana vest:  Anđelka Prpić vam predstavlja monodramu „ŠTA ME SNAĐE“

Koliko se dnevno razmeni tekstualnih poruka? Koliko je gledalaca bilo u Koloseumu? Koliko puta Međunarodna svemirska stanica obiđe Zemlju u toku jednog dana? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće vam Slikovna enciklopedija: Koliko zapravo znamo? Saznajte važne činjenice o životinjama, prirodi, ljudskom telu, nauci i tehnologiji, istoriji i svakodnevnom životu!

Knjiga Naš zabavni vikend: Aktivnosti u prirodi za svaki vikend u godini sadrži 52 aktivnosti za decu svih uzrasta, raspoređene prema godišnjim dobima – od prolećnih umetničkih projekata, terena sa preprekama na otvorenom i baštovanstva, preko kreativnih stvarčica koje možete praviti u prirodi i ukusnih jednostavnih recepata za zimske dane – i ima samo jedan zadatak: da svaki vikend u godini učini posebnim za celu porodicu.

Velika kutija puna zabave: Dinosauri je savršen poklon za sve male ljubitelje dinosaura. Ovaj komplet sadrži knjigu sa aktivnostima, u kojoj će mališani, rešavajući zabavne zadatke, mozgalice i kvizove, otkriti neverovatne činjenice o praistorijskim stvorenjima. Kutija sadrži nalepnice, slagalicu i 3D model t. reksa, koji možete izložiti na sceni iz muzeja i tako napraviti savršen ukras u svojoj sobi.

Povezana vest:  Novi roman Dejana Stojiljkovića "Olujni bedem" u pretprodaji samo na Laguninom sajtu

Ako volite putovanja, pustolovine i misterije, pridružite se Tea sisterkama: sa njima ćete istraživati nove i fascinantne zemlje. Osim što ćete otkriti da pet devojaka obožava da putuje, saznaćete da one još više vole da pomažu prijateljima u nevolji, istražuju misteriozne slučajeve i rešavaju čak i najkomplikovanije zagonetke. U novoj avanturi Tea sisterke: Preokret u Holivudu povešće vas na holivuski set, među brojne reditelje i čuvene glumce.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 21. do 23. aprila samo na sajtu vulkani.rs.

** Sva izdanja Vulkana, Vulkančića i YA Vulkana su na popustu od 15% + 20%.

*** Količinski popust od 10% obračunava se prilikom kupovine tri ili više naslova.

**** Dostava knjiga poručenih tokom trajanja akcije na teritoriji Srbije je besplatna.