Upoznajte se sa nastavkom romantične sage o lošem momku dobrog srca i dobroj devojci sa mnogo hrabrosti. U romanu Tvoj greh argentinske spisateljice Mersedes Ron očekujte još više romanse, ali i izdaja, razočaranja, misterija.

Kada se Noa zaljubila u Nika, znala je da njihova veza neće biti jednostavna: oni su potpune suprotnosti, vatra i struja, a kada su zajedno, varnice sevaju, u svakom smislu.

Povezana vest:  Premijerno prikazana digitalno restaurisana Neka druga žena

Do sada je njihova strast bila moćnija od ponosa, ali razlike među njima i utvare koje vrebaju oboje, neprestano ih dovode u iskušenja, poput tempirane bombe koja preti da ih raznese. U ljubavi nije sve uvek med i mleko, a Nik i Noa moraju da nauče kako da se zajedno suoče sa preprekama i ne dozvole da ih iko razdvoji.

Povezana vest:  Radioaktivnost kao deo prirode

Da li je Noa zaista spremna da se suoči sa svojim strahovima i ponovo nekome veruje?

Da li će Nikolas uspeti da ostavi svoju prošlost iza sebe i otvori srce jednoj osobi?

Knjige Mersedes Ron prodate su u nekoliko desetina miliona primeraka širom sveta, a kako je najavljeno, filmska adaptacija bestselera Moj greh ove godine biće prikazana u više od 240 zemalja. Njen novi ljubavni roman Tvoj greh dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Povezana vest:  „Ključ tela" – fenomen u svetu – bestseler br. 1 iz oblasti zdravlja prodat u 1,5 miliona primeraka