Povodom velikog jubileja – 25 godina Lagune – otvaramo dve nove Delfi knjižare i Lagunine klubove čitalaca u TC Delta City i TC Ušće!

Na veliku radost čitalaca, kojima je upravo Laguna nedostajala u jednom od omiljenih tržnih centara Beograđana, u ponedeljak 4. septembra počeće sa radom knjižara u TC Delta City. Ovo će biti još jedna knjižara u najvećem knjižarskom lancu u Srbiji i regionu.

Poznate po svom izuzetnom enterijeru koji postavlja standarde u knjižarstvu, nova Delfi knjižara će imati poseban deo, StarWay kutak, u kome će svi ljubitelji stripa, fantastike i pratećeg gift programa pronaći nešto za sebe.

Povezana vest:  KONCERTI U SLAVU MUZIKE I HUMANOSTI

Znajući koliko je važno da se deca od malih nogu druže sa knjigama, jedan deo knjižara biće posvećen upravo njima, da biraju, listaju i čitaju knjige koje vole. Jeste li već nabavili novu knjigu Uroša Petrovića „Bajke: Drugih sedam“?

Veliku popularnost u poslednje vreme stekli su BookTok naslovi koji se preporučuju na društvenim mrežama. I oni će biti dostupni na istaknutoj polici u knjižari. Jedna od najpreporučivanijih autorki na TikToku je Kolin Huver. Njeni naslovi su bestseleri, a uskoro Laguna objavljuje njenu novu knjigu „Sve što me podseća na njega“.

Povezana vest:  NARODNO POZORIŠTE VEČERAS POČINJE SA EMITOVANjEM PREDSTAVA PREKO INTERNETA

Povodom svečanog otvaranja, od 4. do 10. septembra, moći ćete da ostvarite 25% popusta na celokupan asortiman, besplatno učlanjenje u Lagunin klub čitalaca, kao i poklon uz svaku kupovinu iz asortimana kompanije Avon.

To nije sve! Za vas pripremamo specijalnu ponudu – novi Anekke program!

Bićete u prilici da najnoviju kolekciju Anekke programa dobavljača „Sany Bags“ nabavite dve nedelje pre svih, ekskluzivno u Delfi knjižari Delta City. Najnovije Anekke kolekcije čine segmenti „Contemporary“, „Nature Shodo“ i „Shoen“. Inspiracija za sve kolekcije ovog puta su Japan i japanska kultura.

Povezana vest:  Svetska atrakcija - HOR BEČKIH DEČAKA – 21. maja u Sava centru

Posetite našu knjižaru u prizemlju TC Delta City od 4. septembra, a krajem meseca vidimo se i u TC Ušće!