Jedna novinarska reportaža pokrenuće lavinu događaja i razotkriti davno zataškane tajne – „Leto kada je nestala Sara Leroj“ Mari Varej je roman o prijateljstvu, sestrinstvu i snazi ženske solidarnosti.

Nestanak petnaestogodišnje Sare Leroj šokirao je gradić Buvil na Moru i dirnuo celu Francusku. Svi stanovnici su imali svoje hipoteze, ali niko nije nikad saznao pravu istinu.

Povezana vest:  Izložba Gojinih grafika „Užasi rata i ratna fotografija“

Dvadeset godina kasnije, Fani, koja je postala novinarka, prinuđena je da se vrati na poprište ove tragedije koja je obeležila njenu mladost. Iako bi Fani najradije zaboravila svoju prošlost, moraće da se suoči sa neprijatnim činjenicama. Jer priča o Sari Leroj ima veze i sa njom… Istina će naći svoj put, a neke optužbe će zaprepastiti sve one koji se sećaju misterioznog Sarinog nestanka.

Povezana vest:  Moj jednorog i ja – knjiga za devojčice čije je detinjstvo okupano maštom

Sa finoćom i pravim osećajem neizvesnosti, Mari Varej razotkriva snagu ženskog prijateljstva u zadivljujuće dirljivom romanu koji se ne ispušta iz ruku.

„Leto kada je nestala Sara Leroj“ možete pronaći od ponedeljka 15. januara u svim Delfi knjižarama, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari delfi.rs, kao i na sajtu laguna.rs.