Stuttgart OnlineDomaća scena na Fusion bini
Fusion Stage, jedna  od najvećih bina Exit festivala, publici će predstaviti neka od najzanimljivijih imena domaće muzičke scene. Uz atraktivne izvođače kao što su Miike Snow, Yeasayer, Does It Offend You Yeah?, regionalne zvezde među kojima su hrvatski Antenat i Bambi Molesters, slovenački Tide, sjajnu atmosferu i prepoznatljivi kosmpolitski duh Fusion bine ove godine donose Killo Killo, Petrol, S.A.R.S., Obojeni program, Stuttgart Online, Veliki Prezir i Ritam Nereda.
Na Fusion bini prve večeri festivala nastupiće novosadski bend Killo Killo, koji će predstaviti i svoj prvi studijski album „Amongst the People“ začinjen funk i reggae-dancehall ritmovima. Kao pripremu za sjajnu žurku na festivalu, ovaj album posetioci mogu besplatno skinuti sa sajta Exitmusic.tv. Iste večeri nastupiće i beogradski sastav Petrol čiji zvuk boje gitare, analogni sintisajzer i električne orgulje. Oni su svakako jedan originalnih domaćih bendova koji su svoju afirmaciju doživeli kroz rubriku „Scena“ web magazina Popboks.
Petak će obeležiti domaći internet fenomen S.A.R.S svojevrsnom kombinacijom pop, rok, rege, hip-hop i bluz muzike sa elementima tradicionalnog srpskog folka. Drugog dana festivala nastupiće i  jedan od najboljih rok bendova ikada na prostoru bivše Jugoslavije, bend koji svira već 30 godina i koji uživo zvuči sjajno – Obojeni Program. Prošle godine završili su osmi album „Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom“, koji je dostupan za besplatan download na  sajtu Exitmusic.tv. i do sada preuzet preko 30 000 puta.
Stuttgart Online i Veliki Prezir nastupiće na Fusion bini u subotu, trećeg dana festivala.  Oduvek tu, sa domaćom publikom koja ga dobro poznaje i verno prati, Veliki Prezir je jedan od onih bendova koji se moraju čuti na Exitu. Album „Nikadjekraj“ izdali su krajem 2009. godine, i publici obećavaju odličan provod. Te večeri publika će čuti i zvuk jednog od najboljih bendova nove srpske scene Stuttgart Online, koji je trenutno vrlo aktuelnan promocijom svog albuma “Radost svakom domaćinstvu”, koji je bend izdao prošle godine.
Na zatvaranju festivala u nedelju na Fusion bini nastupiće Ritam Nereda. Devet studijskih albuma i nebrojeni nastupi obećavaju još jedan odličan provod uz ovaj bend.
Fusion bina je tokom prethodnih godina za mnoge posetioce postala duša Exit festivala.  Fusion Stage i ove godine dovodi vrhunske izvođače iz zemlje, regiona i sveta, a na uzbudljivoj listi potvrđenih imena nalaze se Midnight Juggernauts, Jamaica, Miike Snow, Skroz, Kawasaki 3P, TBF, High Control, Kultur Shock, Bonaparte, Yeasayer i mnogi drugi.
Ulaznice za Exit festival na rate do 30. aprila
Prodaja ulaznica za Exit festival na rate završava se 30. aprila. Posetioci koji budu zainteresovani da na ovaj način dođu do svojih ulaznica mogu da kupe ulaznice po ceni od 7990 dinara putem Gigstixa na tri mesečne rate, bez kamate.
Kupac pri kupovini ulaznice na rate, uz potpisanu fotokopiju lične karte, potpisuje ugovor sa Gigstixom, kojim se definiše broj rata, broj ulaznica kao i iznos mesečne rate, koji nije promenjljiv, ne sadrži kamatu i nije vezan za kurs eura. Kupac ne mora da bude kreditno sposoban, a plaćanje rata vrši se uplatnicom na račun Gigstixa, a ulaznica za Exit preuzima se po isplati poslednje rate. Više informacija o prodaji ulaznica za Exit na rate mogu se dobiti putem mejla [email protected] ili putem telefona 021 472 4816, kao i na sajtovima Exitfest.org i Gigstix.com.
Ulaznice za jedanaesti Exit festival koji nalaze se u redovnoj prodaji po promotivnoj ceni od 6490 dinara i mogu se kupiti u filijalama Erste banke, u Gigstix prodavnicama, kao i putem Internet sajta Gigstix.com. Redovna cena ulaznica iznosiće 10990 dinara. U toku je i promotivna prodaja ulaznica za Exit za srednjoškolce, po ceni od 4990 dinara.
Povezana vest:  ULAZNICE ZA NASTUP RONI SAJZA JOŠ SAMO DANAS PO PROMOTIVNOJ CENI!