zana_1Zana – 30 godina tradicije
Uz prepunu dvoranu Sava centra, gromoglasne aplauze i publiku na nogama, grupa Zana opravdala je 30 godina svog postojanja! Ali, nije se samo jedan jubilej slavio tog 29. aprila 2010.! Ujedno, to je bilo i obeležavanje 20 godina Jeleninog učešća u ovoj pop grupi, kao i 10 godina od njihovog poslednjeg koncerta u centru Sava!
Koncert je započet pesmom „Nastavnice“ i nastavljen uz neprolazne hitove „Rukuju se rukuju“, „Dodirni mi kolena“, „Nisam, nisam“, „Rane moje rane“ i mnoge druge. Nakon prvog bloka pesama Jelenu je na sceni zamenila Nataša Gajović, druga pevačica grupe i otpevala neke od pesama koje su obeležile njenu karijeru „Vejte snegovi“, „Oženićeš se ti“, „Tužne su moje jeseni“ i druge. Takođe, scenu su obogatili i Adnan Babajić koji je sa Jelenom otpevao „Jabuke i vino“, kao i tenor Goran Dime koji je dušu dao pesmi „Znaš li šta je ljubav“.
Pesmu „Mladiću moj“ otpevala je Žikina ćerka Marija Živanović koja je predstavljena kao sledeća pevačica Zane, dok se na završnoj pesmi večeri pridružila i treća Zanina pevačica Nataša Živković.
Između ostalih, iz prvog reda u koncertu su uživali i Goca Tržan, Dragan Šutanovac, Jelena Baćić Alimpić, Miki Perić, Goran OK Band, Marina Tucaković, Voja Nedeljković, Slavica Trifunović Dajana, Filip Živojinović i mnogi drugi.
Povezana vest:  Adel opet nema sreće u ljubavi, njen novi dečko oženjen i ima dete!