sony ollymurs 02 0345 bnzPOSLUŠAJTE NOVI SINGL OLLY MURSA-„WRAPPED UP“ feat.Travie McCoy

Olly Murs, jedan od najkvalitenijih izvođača aktuelne muzičke pop scene, objaviće četvrti studijski album poslednje nedelje novembra za etiketu Epic Records (Sony/Menart). Sudeći po prodornom funky zvuku gitara u prvom singlu, reklo bi se da je ovaj umetnik na vrhu svoje igre.
Olly Murs nije samo simpatičan i talentovani izvođač, on je i komercijalno veoma uspešan. Sva tri prethodna albuma su mu dostigla višestruke platinaste tiraže, imao je do sada četiri singla koji su dostigli #1 na svetskim muzičkim listama i veliki broj rasprodatih turneja. Fanovi Robbia Williamsa koji su gledali koncert u Zagrebu mogli su da se uvere u Ollyjevu harizmu, jer je on bio specijalni gost evropskeog dela Robbijeve turneje.
Novi album, „Never Been Better“, koji izlazi 24. novembra, kao što mu i ime kaže, najbolji je do sada. Ono što nas pogotovo čini nestrpljivim je pesma „Let Me In“ koju su zajedno napisali Olly Murs i čuveni Paul Weller, ali i duet sa Demi Lovato, „Up“, kao i hit „Seasons“ koju je za Ollyja napisao čuveni hitmejker iz benda One Republic, Ryan Tedder.
„Znam da to kažem svaki put kada objavim novi album, ali je istina, svakom novom pločom tvoja iskustva rastu, menja ti se perspektiva“,priznaje Olly .
„Never Been Better“ je pokazatelj koliko je Murs napredovao u mnogim poljima. Kao kantautor-ko-autor je većine pesama na albumu, ali i kao pevač, jer nikada nije zvučao ovako dobro! Zato će ovim novim albumom Olly sigurno ne samo postati bolji umetnik, već će privući mnogo nove, a raznovrsne publike.
„Sa svakim novim albumom, sve više rizikujem. Sada imam 30 godina a sa 26 sa snimio prvi album. Prošlo je čak dve godine od prethodne ploče, „Right Place, Right Time“ iako ja nemam takav utisak.Ovo je prvi album gde mogu mirno da kažem „To je to, to sam ja“. Vreme je bilo da izađem iz svoje ljušture i da se uozbiljim“.
Olly Murs bukvalno nikada nije bio bolje!I to je istina.

Povezana vest:  „Multikultivator" najavljuje gostovanje Arija Vicaksona