katy_perry02MTV MOVIE AWARDS 2010

Katy Perry izvodi „California Girls“ sa novog albuma „Teenage dream“

 

MTV je objavio da će Katty Perry uživo izvesti svoj letnji hit “California Girls” na 2010 MTV Movie Awards. Ovo će biti premijerno izvođenje njenog prvog singla sa novog albuma “Teenage Dream”, koji će izaći krajem avgusta.

Pored toga, glumačka postava “Grown Ups”, Adam Sandler, Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider i David Spade, zajedno sa Paulom Ruddom, Jasonom Segelom, Annom Kendrick, Christopherom Mintz-Plasseom i Aubrey Plazom, dodata je na sve dužu listu najpopularnijih holivudskih imena koja će dodeljivati kokičarske nagrade ove godine. Oni će se pridružiti prethodno najavljenoj izvođačici Christini Aguileri i prezenterima među kojima su Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Jonah Hill, Jessica Biel, Bradley Cooper, Steve Carell, Miranda Cosgrove, Shaun White, Vanessa Hudgens, Sean “Diddy”, Combs i Russel Brand.

Povezana vest:  Justin Bieber pevanje zamenio vežbanjem u teretani

2010 MTV Movie Awards, čiji će domaćin biti Aziz Ansari, biće emitovane uživo iz Gibson Amphitheater u Universal Cityju, Kalifornija, u noći između nedelje i ponedeljka, 6. juna u 03:00 po našem vremenu.

Katty Perry je za ovu priliku izjavila: “Ponosna sam što predstavljam Zapadnu Obalu na MTV Movie Awards, obasjana magičnim sjajem holivudskog znaka, sa svojim novim singlom “California Gurls”. Nadam se da će to biti pokretačka pesma mnogih letnjih ljubavi. U mojoj kući će sigurno biti!”

Povezana vest:  MTV PUSH ZVEZDA MARTA JE CRIS CAB

Katty Perry, nominovana za MTV Video Music Awards i Grammy, pojavila se na sceni 2008. godine sa svojim prvencem ‘One of the Boys’. Album se prodao u 5 miliona primeraka širom sveta i Katy je provela sledeće dve godine na turnejama po celom svetu. Sada se sprema da ponovo krene sve to ispočetka sa svojim aktuelnim albumom ‘Teenage Dream’, koji će biti pušten u prodaju 24. avgusta. Na njemu se nalazi singl “California Girls”, koji se popeo na prvo mesto na iTunes već jedan sat nakon pojavljivanja.

Povezana vest:  Novi album Katy Perry "Prism" stiže u oktobru

Nastavljajući tradiciju atipičnih i najšokantnijih dodela nagrada na televiziji, ovogodišnji šou će imati tri potpuno nove i nečuvene kategorije, a to su  „Biggest Bad-Ass Star“ (Najveća Loša Faca), „Best Scared-As S**t Performance“ (Najbolje Zastrašujuće Izvođenje) i „Global Superstar“ (Svetski Superstar). Prvi put ikada u istoriji “Movie Awards-a”, glasanje je internacionalno, i fanovi širom sveta mogu da glasaju za svoje omiljene svetske zvezde u kategoriji  “Svetski Superstar”, i to tako što će posetiti svoje lokalne MTV sajtove.