SASSJA impulsSASSJA, PRVA ŽENA HIP HOPA, GOST EMISIJE IMPULS

Ako ste mislili da farmaceute možete da vidite samo u apotekama ili laboratorijama, prevarili ste se! Jedna mlada Tuzlanka je zamenila mešanje sastojaka u laboratoriji za miksovanje beatova i rima na pozornici. Njeno ime je Sanela Halilović, a regionalnu hip hop scenu je osvojila pod umetničkim imenom Sassja.
Sassja je zahvaljujući svojoj neverovatnoj energiji i nepogrešivom osjećaju za rime, izborila za svoje mesto u samom vrhu regionalne hip hop scene. Njen izraz važi za jedan od najautentičnijih među ženskim MC-jevima, a prvi album, pod nazivom „Taktički praktično“, se nakon samo mesec dana od izlaska, već smatra jednim od najboljih ove godine. O svemu tome svedoče brojne vodeće pozicije na top listama, pozitivne recenzije i posećenost koncerata. Sve to je bio razlog da se ekipa emisije Impuls sastane sa Sassjom u njenom rodnom gradu kako bi popričali o njenoj karijeri, novom albumu, planovima i saradnjama sa kolegama.
Kako je jedna nesuđena glumica, a kasnije studentkinja farmacije uspela da postane prva žena u FmJam ekipi; kako je došlo do saradnje sa momcima iz sastava Who See i kasnije sa Remi iz Elementala na hitu „Etikete“; o predrasudama, feminizmu, ravnopravnosti, inspiraciji i procesu pisanja beatova i rima… o svemu tome i raznim drugim temama saznaćete u novom izdanju emisije Impuls na MTV kanalu u sredu od 21:30!
Pored razgovora sa Sassjom, čućete šta je još obeležilo nedelju za nama na svetskoj šou biz sceni i koji su domaći izvođači pobrali najviše simpatija fanova i zauzeli vodeće pozicije na listi Domamaćica.
Premijera: sredom u 21:30
Repriza četvrtak u 23:30, petak 18:30, subota u 12:10 i nedelja 17:30

Povezana vest:  S.T.R.A.H. konačno osvaja grad