ivan saricIvan Šarić gost emisije Impuls

Ivan Šarić, nekadašnji voditelj na MTV Adria kanalu, a sada regionalno poznati stand-up komičar, šarmiraće vas i zasmejati u novom izdanju emisije Impuls, u sredu od 21:00.
Ekskluzivno za gledaoce MTV kanala, Ivan je otkrio svoj naredni projekat na kojem planira da radi – reč je o prvom hrvatskom samurajskom filmu koji će biti snimljen na vestern način. Čućete i zašto su on i magare, odnosno tovar, slični, kako je izgledao bliski susret sa ajkulom dok je surfovao na Baliju, šta je potrebno da jedna fora zasmeje ceo region, kao i zašto ne voli reality emisije i zašto na ovim prostorima ne postoje superheroji.
Ovaj 31-godišnji Zadranin prvi kontakt sa stand-up komedijom imao je davne 2007. kada je dobio izgrebani DVD sa nastupom Robina Williamsa „Live on Broadway“. Nakon nebrojeno mnogo odgledanih nastupa ovog velikana, Ivan je odlučio da i sam počne da piše fore i da se uči zanatu kojim danas suvereno vlada. Da se najprijatnije oseća na pozorinici i da je pronašao poziv kojim želi da se bavi do kraja života, svedoči njegova duhovita želja da umre sa 70 godina tokom svog nastupa pred publikom. Šala bi bila u tome da publika ne bi ustala barem još dva sata, misleći da je to deo tačke i čekala bi da on prvi ustane.
Među Ivanovim poslednjim angažmanima bilo je učešće u TV šou „Tvoje lice zvuči poznato“. Tada je imao nekoliko fantastičnih nastupa, a posebno je brilirao kada je glumio žene. Za dobro odrađenu imitaciju za Ivana ne postoji prevelika žrtva, pa se tako depilirao, šminkao, nosio ženski veš, a hodanje u cipelama na štiklu broj 48 je definitivno bio najveći izazov, ali je zato posle mukotrpne vežbe postao pravi profesionalac.
U Impulsu vas očekuje i mini druženje sa članovima Dubioze kolektiv koji će u sredu, 30. decembra, u Mostaru nastupiti sa polaznicima mostarske škole roka „Mostar Rock School“. Ova institucija organizuje radionice sa gostujućim poznatim ličnostima iz muzičkog sveta, koncerte i snimanja za istaknute bendove i session formacije, predavanja na teme iz muzičke industrije, poslovanja i teorije. Momci iz Dubioze nesebično će podeliti svoje znanje sa učenicima, dok će publika u Mostaru uživati u njihovom koncertu.
IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30

Povezana vest:  Novi album U2 najavljen za 2012.