OTP karte na rate

Exit avantura OTPočinje uz OTPlatu karte na rate

Magična Exit avantura otpočinje uz OTP i EXIT! I ove godine ljubitelji Exit Avanture imaju mogućnost da u bilo kojoj filijali OTP banke, besplatno otvore namenski račun za kupovinu kompleta ulaznica po ceni od 5.990 dinara za Exit i 6.990 dinara za Exit Avanturu (Exit + Sea Dance) i da ih OTPlaćuju na rate, u ritmu koji njima odgovara, kada i koliko požele, sve do 30. juna!
Pri otvaranju računa potrebno je uplatiti minimum 1.300 dinara za rezervaciju kompleta ulaznica, čime je zagarantovana aktuelna cena ulaznica u momentu prve uplate, a ostatak sredstava OTPlaćuje se do 30. juna u ratama, od 500 ili više dinara, bez kamate, u ritmu koji svakom posetiocu Exit festivala odgovara, kada i koliko požele.
Namenski račun, odnosno prvu ratu za kupovinu ulaznica za Exit i Exit Avanturu koja iznosi minimum 1.300 dinara treba uplatiti što pre, zbog ograničenog broja ulaznica na rate, a plaćanje se može rasporediti do 30. juna, kada je krajnji rok za uplatu poslednje rate.
Uplatom cele sume za komplet ulaznica za Exit ili Exit Avanturu, u filijali OTP banke preuzima se karta sa kojom se mogu podići narukvice na zamenskim mestima Exit festivala.
OTPočni Exit magiju u najbližoj OTP filijali!
Info centar OTP banke: 0700 480 400 (za pozive sa fiksnog telefona)
ili 021/4800 400 (sa mobilnog i iz inostranstva).
Više detalja na www.otpbanka.rs

Povezana vest:  BESPLATAN DOWNLOAD NOVOG ALBUMA GRUPE S.A.R.S.

Exit festival biće održan od 7. do 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi, a zatim Exit Avantura putuje na Jadransko more na treći Sea Dance festival od 14. do 16. jula. Nastupe su već potvrdili Ellie Goulding, Wiz Khalifa, Bastille, Dimitri Vegas & Like Mike, Stormzy, Lost Frequencies, Solomun, Robin Schulz, Nicky Romero, Ms. Dynamite, Zomboy, Wilkinson, Mind Against, Disciples, Dub Pistols, Kensington, Feder, Sam Feldt, DJ Hype, Andy C, Anti-Flag, At The Gates, Cock Sparrer, Modestep – DJ Set, Ivy Lab, Sub Zero, Hernan Cattaneo b2b Henry Saiz, James Zabiela, Borghesia, Tommy Four Seven, Antigone, Francois X i Shlømo.

Povezana vest:  SKUNK ANANSIE "PREUZIMAJU" MTV