billboard blues stockIX beogradski blues festival BLUES STOCK: OPEN AIR BLUES 26. juna na beogradskom Hipodromu

 

Deveti letnji beogradski blues festival Blues Stock, biće održan 26. juna na beogradskom Hipodromu.

Festival se po prvi put dešava na ovoj lokaciji i sigurni smo da prostor Hipodroma može da pruži i publici i izvođačima sve uslove za dobro raspoloženje. Posetioci koji dođu već na samom početku (vrata se otvaraju u 17h, a program počinje u 18h) moći će da osete atmosferu pravog open air muzičkog  festivala, sa svim pratećim sadržajima – od hladnog pića i dobrog roštilja, do mogućnosti da provedu popodne i veče u prirodi na čistom vazduhu, uz zvuk sa bine koji će nam doneti srpski, danski, austrijski, mađarski i hrvatski blues muzičari.

Povezana vest:  Savremena elektronska muzika na SHARE konferenciji

Ulaznice za Blues Stock Festival možete nabaviti na Blagajni Doma omladine, u klubovima Vox i Kuglašpo pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara ili na ulazu na sam dan festivala po ceni od 1.200 dinara.

billie_and_the kids photoPodsećamo da su od prošlog juna, od kada Udruženje ljubitelja bluesa deluje pod imenom Blues Stock, u Beogradu nastupili Maggie Bell & British Blues Quintet (prošlogodišnji Blues Stock), Johnny Winter i Ana Popović (koprodukcija sa Domom omladine),  Los Lobos (koprodukcija sa Music Planet) i Ian Siegal & Braindogs.

Povezana vest:  Posle sedam godina nema ni jednog rock albuma u Top 10 najprodavanijih, sve je postalo pop

Oni koji znaju, stariji poklonici ove muzike, mogu  da kažu novim ljubiteljima, da je na BLUES STOCK-u uvek najbolja zabava i najkvalietnija svirka.

U programu ovogodišnjeg Blues Stocka pored veoma atraktivnih gostiju iz inostranstva, posebnu „zapršku“ za kraj, dodaće  Blues Summit, veliki  jam session trideset  muzičara, članova svih naših poznatih blues bandova.

Povezana vest:  Nova dramatična faza u popularnom muzičkom takmičenju "X FACTOR" - BOOTCAMP "Izazov šest stolica"