bora corba koncert (1)Čorba i Brejkersi sa bajkerima idu u Kosovsku Mitrovicu

 

Karavan bajkera iz Srbije i zemalja regiona krenuće u subotu u 9.30 sa platoa ispred Doma Skupštine Srbije u Beogradu za severnu Kosovsku Mitrovicu gde će 26. i 27. juna biti održani rok koncerti, na kojim će nastupiti „Riblja čorba“, „Partibrejkers“, „Ju grupa“ i drugi.

Naftna industrija Srbije (NIS) saopštila je danas da u saradnji sa „Harlej-Dejvidson klubom Srbija“ organizuje od 26. do 28. juna četvrtu humanitarno-kulturnu akciju „Bajk-rok misija 2010“.

Povezana vest:  Novi album Juraje Hipa u aprilu

Kao generalni sponzor „Bajk-rok misije 2010“ NIS je obezbedio besplatno gorivo za karavan u kome će biti bajkeri iz skoro svih moto klubova Srbije, kao i iz Grčke, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Hrvatske, Bugarske, Mađarske, Makedonije i Crne Gore.

-Karavan će u startu brojati oko 1.500 motociklista, s mogućnošću povećanja njihovog broja. Aktivnih učesnika u logistici će biti oko 5.000, koji će nezavisno od moto-kolone doći u Kosovsku Mitrovicu privatnim automobilima, autobusima i vozovima, a na mestu događaja se očekuje minimum 20.000. posetilaca – saopštio je NIS.

Povezana vest:  Lejdi Gaga protiv Lejdi Gugu

Na krajnjem odredištu u Kosovskoj Mitrovici, 26. i 27. juna od 19.00 nastupiaće „Riblja čorba“, „Partibrejkers“, „Ju grupa“, Đorđe David i „Det šou“, „Alisa“, „Kraljevski apartman“, a iz NIS-a najavljuju da će biti „prisutni i Slađana Milošević, Dado Topić i mnogi drugi“.