Pevačica i kompozitorka Lena Kovačević objavila je svoju prvu pesmu u pop-dens žanru, namenjenu regionu, te će spot za ovu pesmu premijerno biti prikazan na MTV kanalu u ponedeljak u 20 časova!

U potpuno novom svetlu, Lena se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“  i prvi put objavljuje singl na engleskom jeziku, uz podršku regionalne izdavačke kuće MENART, Sony Music licence za područje ex-Yu.

Povezana vest:  Backstreet’s back - All Right!

Producent singla „Pick Up“ je zvezda među američkim producentima Godfrey Diamond, koji je tokom svoje uspešne karijere radio sa poznatim muzičarima i grupama među kojima su  Gloria Gaynor, Luther Vandross, Lou Reed, Aerosmith i drugi… Gitaru je na snimku odsvirao Carlos Alomar, koji u svom opusu ima saradnje sa muzičkim veličinama kao što su David Bowie i  Alicia Keys.

Povezana vest:  EXIT ovog leta na tri kontinenta – nakon Srbije i Amerike, stiže u Bugarsku i Kinu!

U numeri “Pick Up”, Lenin senzibilitet dolazi do punog izražaja u dance pop aranžmanu. Ovaj singl je ujedno i prava prilika da publika regiona bolje upozna nju i njene pesme, pa je upravo zato premijera spota novog singla zakazana na MTV kanalu kako bi bila istovremena i sinhronizovana na svim ex-YU teritorijama.