Nisville volonteri_4Nišville jazz festival – konkurs za volontere

 

Nišville jazz festival koji se ove godine održava od 12. do 15. avgusta, raspisuje konkurs za 100 volontera pružajući šansu pre svega mladima da steknu sjajno iskustvo i postanu deo velikog organizacionog tima. Konkurs za prijave je otvoren od 28.juna do 15. jula a svi koji žele da se priključe i postanu deo tima mogu se prijaviti preko aplikacije na sajtu festivala www.nisville.com/volonteri

Povezana vest:  Sutra počinje Bir fest na Ušću

 

U formularu je neophodno popuniti sva navedena polja, uz napomenu koja se odnosi na   polje angažovanja. Na raspolaganju su pozicije na workshop-u, press-u, tehnici, marketingu, prodaji, brendiranju i pozicije asistenta domaćina publike i muzičara. Za sve kandidate koji uđu u uži izbor biće organizovani intervjui i dodatna obuka.

 

Volonteri će imati obezbeđenu hranu, piće i ulaz i boravak u festivalskom prostoru XXVII Nisville festivalu i nakon završenog radnog vremena a po završetku festivala biće organizovana poseban koncert za sve volontere na kojoj će najangažovaniji biti posebno nagrađeni.

Povezana vest:  Novi album Bič Bojsa 31. oktobra

 

Nisville volonteri_2Volonteri će kroz rad na festivalu imati priliku da razvijaju i sopstveni muzički ukus a i osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, a ujedno biće im i značajno za razvoj novih veština, timski rad, upoznavanje novih ljudi, poboljšanje znanja stranih jezika.

 

Volontiranje će trajati od 9. do 16.avgusta u smenama od najviše 8 sati po danu.

Povezana vest:  „Hotline" za duge vrele noći

 

Sve dodatne informacije možete potražiti na [email protected]

 

Inače, među headlinerima ovogodisnjeg Nišville jayy festivala su i Solomon Burke, Benny Golson, Roy Hargrove, De Phazz, Manu Dibango, Djabe i Steve Hackett, Terje Rypdal…