Kanda_Kodza_i_NebojsaNovi rok festival u Beogradu

 

Kanda Kodža i Nebojša (KKN), Goblini, Bjesovi i Ateist rep neki su od izvođača koji će nastupiti 27. i 28. avgusta na prvom festivalu Adrenalin mjuzik end tatu lajv (Music & Tattoo Live) u Beogradu, saopštio je promoter Legasi (Legacy).

Kako je najavljeno, prve večeri festivala 27. avgusta na glavnoj bini prostoru Žitomlina sviraće alternativni sastav Let 3 iz Rijeke, njihove beogradske kolege Blok aut (Block Out), KKN, novosadski pankeri Ateist rep, kao i Goribor, ZAA i Čovek bez sluha.

Povezana vest:  Zašto Harry Styles nervrira slavnog glumca Marka Wahlberga?

Druge večeri 28. avgusta sviraće povratnici Goblini iz Šapca, mračni Bjesovi, dobitnici regionalne MTV nagrade zagrebačka treš pop grupa Lolobriđida, metal pank sastav SMF, rok reperi Strejt džekin (Straight Jackin), kao i pankeri Siks pek (Six Pack) i alternativci I plej (E-Play).

Legasi je najavio da će na didžej bini prvog dana nastupiti Faderhed (Faderhead), Dark enerdži (Energy), Bamhazard, B.D.D.A., a druge večeri Skreg (Scrag), End, Didžejn Redlili (Đane Redlilly), Gavra i Elder.

Povezana vest:  Koncert LP Duo u Domu omladine Beograda

Programi oba dana će trajati od 17.00 do 4.00 ujutro, a Legasi je saopštio da jednodnevna ulaznica košta 750 dinara, a za oba dana 1.200 dinara.