extrim festDobrovoljno davanje krvi za početak festivala „Ekstrim“

 

Beogradski muzički festival „Ekstrim“ (Extreme) počinje sutra i obuhvatiće sedam koncertnih večeri do 10. decembra na više lokacija u gradu.

Uvertira u ovaj novi muzički događaj biće besplatan koncert, koji se organizuje sutra na splavu „Kolos“, u 18 sati, u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Srbije.

Na koncertu će nastupiti, između ostalih, „Neverne bebe“, Aleksa Jelić, Igor Starović, Đorđe Gogov, „Luna“, a sa ciljem da animiraju građane da dobrovoljno daju krv.

Povezana vest:  DRUGI HIP HOP FESTIVAL „SVI KAO JEDAN“ od 30. avgusta do 1. septembra 2012.

Usled aktuelne nestašice zaliha krvi, organizatori festivala su odlučili da omoguće dobrovoljnim davaocima krvi da prisustvuju koncertu i ujedno tu na licu mesta, u vozilu Zavoda za transfuziju krvi, daju krv, a na poklon dobiće i po dve ulaznice za prva dva koncerta u okviru „Ekstrima“.

Prvi koncert na „Kolosu“ održaće se istog dana u 23 sata, a publici će se predstaviti mladi reper Đus i pevačice Milica Majstorović i Sonja Bakić, dok će na istom mestu 13. avgusta koncerte održati grupa „Flamingosi“, Ana Bebić i Nina Petković.

Povezana vest:  Patka i Štuke trijumfalno otvorili Dane piva!

Ulaznice za sutrašnji koncert prodaju se na blagajni „Bilet servisa“ i putem „Eventima“, a na dan festivala i na splavu „Kolos“, po ceni od 200 dinara za devojke i 400 dinara za muškarce.

Za sve ostale dane pojedinačna cena ulaznica je 400 dinara, dok se komplet karata može nabaviti za 1.200 dinara.

Program celog festivala biće naknadno saopšten.

Povezana vest:  POČINJE PRODAJA JEDNODNEVNIH ULAZNICA ZA EXIT FESTIVAL