usherUsher uživo nastupa na “2010 MTV Video Music Awards”

 

Lista izvođača na VMA nastavlja da raste, pošto je MTV potvrdio da će Usher nastupati na “2010 MTV Video Music Awards”. Posle velikog uspeha koji je napravio sa njegovim hit albumom „Raymond v. Raymond“, ovaj dobitnik Grammy Award® nagrade će pokušati da nadmaši sebe novim albumom  „Versus“ i da ostavi bez daha publiku ovogodišnjeg šoua.

-Čast je ponovo biti deo MTV dodele Video Music Awards. Jedva čekam da nastupim za sve moje fanove širom sveta koji su pomogli da ovaj album bude tako uspešan i omogućili mi da prisustvujem ovom događaj – rekao je Usher.

Povezana vest:  Večeras koncert grupe Il Divo u Kombank Areni

-Nikada ne znate šta će se dogoditi na MTV VMA bini… jedva čekam da doprinesem tome da to bude noć za pamćenje.

Pristigavši na listu koja već uključuje impresivne goste, grupa Paramore, koja je nominovana ove godine za „Najbolji rok video“, će takođe zapanjiti VMA publiku specijalnim izvođenjem. Pored toga, Travie McCoy, Jason Derulo i Robyn će nastupati sa nikada do sada izvedenim miksevima njihovih trenutno aktuelnih hit singlova zajedno sa ovogodišnjim domaćinom VMA, deadmau5-om. Ovi umetnici će se pridružiti prethodno najavljenoj listi VMA izvođača, koja uključuje Eminema, Kanye Westa, Justina Biebera, Drakea, B.o.B-a, i Florence + The Machine.

Povezana vest:  AP: Muzika Justina Biebera postala mnogo bolja

Zatim, zvezde filma The Social Network, Justin Timberlake, Jesse Eisenberg i Andrew Garfield će se pridružiti već najavljenim prezenterima, a to su: Ke$ha, Nicki Minaj, Emma Stone, Penn Badgley, Trey Songz, Ashley Greene, Selena Gomez i Ne-Yo. Kao što je prethodno najavljeno, komičarka Chelsea Handler će voditi šou. „2010 MTV Video Music Awards“ će se održati u sali Nokia Theater L.A. u Los Angelesu u noći s nedelje na ponedeljak, 12. na 13. septembra 2010. Snimak dodele  se prikazuje ekskluzivno na MTV kanalu u utorak, 14. septembra u 20h. MTV će najaviti dodatne izvođače i prezentere naknadno.

Povezana vest:  Pesma Maraje Keri za film o čarobnjaku iz Oza