george-michael-1Džordž Majkl iz zatvora: „Ne dobijam specijalan tretman“

 

Britanska pop zvezda Džordž Majkl izdao je saopštenje u kome navodi da „ne dobija nikakav specijalan tretman“ u zatvoru u kome služi kaznu za vožnju pod uticajem droge.

Bivši pevač grupe „Wham!“ izjavio je da se osetio prozvanim da demantuje „uobičajene gluposti“ koje se pojavljuju u štampi o njemu dok je iza rešetaka, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Povezana vest:  JEDAN OD NAJBOLJIH KONCERTNIH SASTAVA, HURTS, NA GLAVNOJ BINI EXIT FESTIVALA!

Poznati muzičar, čije je pravo ime Jorgos Panajotu, prošlog meseca je osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od osam sedmica, jer je u julu pod uticajem kanabisa slupao svoj „rendž rover“, zabivši ga u izlog jedne londonske prodavnice.

-Mislim da bi bilo fer prema fanovima, porodici i prijateljima da odgovorim na neki način – kazao je 47.godišnji Majkl.

Povezana vest:  Album The Fame Monster najprodavaniji u svetu u 2010.

-Molim vas, verujte mi kada vam kažem da u toku poslednje tri sedmice nije bilo ni suza, ni straha, ni maltretiranja – dodao je on.

-Naprotiv, ostali zatvorenici, kao i čuvari se prema meni lepo odnose – uverava Majkl i ističe da nije imao nikakav poseban tretman, osim ako se pod tim ne podrazumeva to što ga puštaju da pobeđuje u bilijaru.

Povezana vest:  Sjajna zabava i muzički program u slavu Nove 2011. u Ušću

Popularni pevač je naveo da dane, uglavnom, provodi čitajući pisma i razglednice sa porukama podrške koje mu šalju ljudi širom sveta.

-Obećavam da ću se odužiti za njihovu pažnju novom muzikom čim budem mogao – poručio je on.