will_i_am_1MTV dupla premijera: Nicki Minaj & Will.I.Am „Check It Out“ i Elemental – „Priroda i društvo“

 

Ekskluzivno pogledajte spot Nicki Minaj za novi singl „Check It Out“ na kojem joj društvo pravi sve angažovaniji producent i muzičar Will.I.Am. Od ponedeljka, 8. novembra u 12:00, pa u naredna dva dana – samo na regionalnom MTV kanalu!

MTV i Universal Music sa ponosom najavljuju ekskluzivnu TV premijeru novog spota za singl na kojem je popularna Nicki Minaj ugostila muzičkog veterana Will.I.Am-a. U pitanju je numera „Check It Out“ sa debi-albuma ove r’n’b umetnice pod nazivom „Pink Friday“, a čije je lansiranje zakazano za 23. novembar. „Check It Out“ je četvrti singl koji najavljuje ovaj dugo iščekivani album, a za režiju spota bio je zadužen Rich Lee, koji potpisuje i spot za Eminemov povratnički singl “Not Afraid”. Sam reditelj je spot opisao kao „čudan futuristički korejski TV show sa najneobičnijim facijalnim ekspresijama ikad“.

Povezana vest:  Sanšajn, Štutgart onlajn i Iri Mafija na Trenčtaunu

Od 20 časova premijerno pogledajte novi spot zagrebačke grupe Elemental „Priroda i društvo“ na regionalnom MTV-ju i na www.mtv.rs web portalu.

Numera „Priroda i društvo“ predstavlja drugi singl sa aktuelnog albuma „Vertigo“. Spot je sniman u Splitu, a glavne uloge tumače izvanredni mladi hrvatski glumci – Goran Bogdan i Petra Težak. Osim njih, u spotu se pojavljuju i glavni vokali Elementala – Remi i Shot, koji u ulozi naratora gledaoce vode kroz radnju.

Povezana vest:  Koncert Lajbaha pomeren za 14. jun

Numera „Priroda i društvo“ analizira niz društvenih problema na mikro-nivou, tako što prikazuje najintimnije momente mladog bračnog para u jednom, njima najtežem, problemu…

Elemental je u svojoj osnovi hip-hop bend koji ne sledi stroge stilske odrednice, već kombinuju različite muzičke žanrove, posuđujući od svakog ono u čemu se najviše prepoznaje i na taj način obogaćuje sopstveni stil. 

Povezana vest:  Taylor Swift žei decu i brak sa Harryjem iz 1D, da nije prerano?