topstars_zadar_1Topstarovci, samo za Zadrane, zapevali Kalelargu!!!

 

Zvezde Topstarsa: Indira, Franka, Luka i Tony, gosti: Massimo Savić i Emilija Kokić kao i plesni Topstars tim, sinoć su u Zadru održali i treći u nizu Topstars koncerata.

Odlično raspoložena Topstars ekipa, šarmantni Tony i Luka, Indira i Franka u kostimima, koji ostavljaju bez daha sve u dvorani, pozdravili su posetioci i pozvali ih na zajedničku zabavu. Sve je bilo spremno za tročasovni spektakl. Nakon pozdrava, Tony, Indira i Luka, povukli su se i čast da otvori koncert u Zadru dobila je, najmlađa zvezda Topstarsa, Franka Batelić. Pesmom „Tek je 12 sati“ najavila je dance blok, koji je rasplesao zadarsku publiku.

Od prvih taktova uvodne pesme Zadrani su plesali i pevali zajedno s Topstars zvezdama.

Povezana vest:  Senzejšn žurka u Beogradu 21. maja

Pesme za sve generacije, najveće domaće i strane hitove, izvodili su na kružnoj Topstars bini Indira, Franka, Luka i Tony. Pjevalo se u Zadru: „Tek je 12 sati“, „Billie Jean“, „Simply the best“, „Tvoja prva djevojka“, „Let’s twist again“, „La bamba“, „Večeras je naša fešta“, ,,14 palmi“, „Svijet voli pobjednike“, „Umirem 100x dnevno“, „Da nije ljubavi“, „Kad žena zavoli“, sve one pjesme koje znamo, volimo, uz koje pevamo, plačemo, smejemo se i volimo.

topstars_zadarPosebno oduševljenje u publici izazvala je legendarna zadarska Kalelarga u interpretaciji Tonyja Cetinskog.

Po vrisku oduševljene publike u dvorani, koja je skandirala imena izvođača, znalo se da je Topstars došao do srca svakog od posetilaca. 6000 ljudi u ŠC-u Višnjik pevalo je i plesalo 3 sata. Do sada neviđeni koncept zabave u Hrvatskoj opravdao je svaku od najava i konačno je svima jasno što je to najveći tulum u zemlji. Odlično uigran show, koji je publiku držao na nogama 3 sata, nije ni jednog trenutka gubio na intenzitetu, a ozarena i znojna lica publike nakon taktova poslednje pesme pokazivala su koliko su se dobro proveli na najvećem koncertnom tulumu ikada, koji će se još dugo prepričavati.

Povezana vest:  Selin Dion traži tekstopisce za novi album

Osim pesama, sjajne interpretacije i showa koji su Indira, Franka, Luka i Tony izveli na pozornici, sve pohvale i Topstars plesnom timu, koji je neumorno pratio izvođače na sceni. Za nezaboravne utiske s Topstars koncerata pobrinuo se i Marko Grubnić, koji je dizajnirao odeću u kojoj su se zvezde Topstarsa i plesni tim pojavljivali na zadarskoj pozornici. Više od 130 kostima napravljeno je za Topstars tim.

Povezana vest:  Vrane kamene 25. jula na zidiću ispred DOB-a

Svaka od zvezda presvlačila se nekoliko puta, a Indira je svakoj odevnoj kombinaciji prilagodila i odgovarajuću periku. Zvezde i plesači su neverovatnom brzinom menjali kostime i doživljavali potpune transformacije, u skladu pjesmama koje su izvodili. Za potrebe kostimografije, u Topstars bini izgrađene su garderobe, u kojima su Marko Grubnić i asistenti menjali kostime, frizerski salon i soba za šminkere Topstars koncerta.

Dođite i družite se sa Topstars zvezdama na Topstars koncertu u Splitu, 27.11.2010., u Spaladium Areni. Karte za koncert u Splitu možete kupiti u Splitu, na označenim prodajnim mestima Eventima ili online na web stranici www.eventim.hr.

 

PHOTO::Dražen Kokorić