Dan zaljubljenih je tu za par dana, pa je za pravu atmosferu neophodno nešto što će vas ubaciti u raspoloženje, a ima li šta bolje za to od muzike? Mislila je na to Meghan Trainor i taj deo “pokrila” svojim pesmama posvećenim ovom prazniku, a inspirisanim njenom ličnom ljubavnom pričom i nedavnim venčanjem. Stoga je ova talentovana Amerikanka  objavila EP Love Train (EPIC RECORDS), koga možete slušati na digitalnim platformama OVDE. 

Povezana vest:  Erika Badu kažnjena zbog striptiza u novom spotu

Meghan Trainor zavodi naše uši već nekoliko godina i sigurno zna par stvari vezanih za ljubav i romansu, stoga ne čudi što je odmah nakoh venčanja sa zvezdom filmova Spy Kids svratila do studija da bi sa svojim  saradnicima, među kojima su Andrew Wells [5SOS, Fall Out Boy, Jason Mraz], J KASH (Maroon 5, Charlie Puth, Kesha)  i Tyler Johnson [Harry Styles, CAM], snimila nekoliko numera koje su se našle na EP izdanju “Love Train”. Među njima je i pesma “Marry Me” koju je Meghan napisala 30 dana nakon što je upoznala sadašnjeg supruga i koja ju je ispratila do ortala.

Povezana vest:  Svift poklonila karte za svoj koncert školi za gluve

Redosled pesama:

  1. “All The Ways”
  2. “Marry Me”
  3. “I’m Down”
  4. “After You”
  5. “Foolish”
  6. “Good Mornin’ Featuring Gary Trainor (yes, her dad)”

Ljubavni voz  kreće, uskačite!:)

Dobitnica Grammy nagrade, pevačica, kantautorka i multiinstrumentalistkinja, Meghan Trainor zavrtela je glavu čitavoj planeti neodoljivom pesmom “All About That Bass” (2014), a potom “cementirala” svoj status narednim singlova prodatim u višestruko platinastim tiražima, koji su za sobom doneli rasprodate turneje, pisanje hitova za druge izvođače (“Ain’t your mama”-Jennifer Lopez-napr.) i brojne nagrade. Među njima posebno sija dijamantski sertifikat RIAA (asocijacije američkih diskografa)  za kompoziciju  “All About Bass” koju je osvojilo samo 15 singlova u istoriji monitoringa muzike.

Povezana vest:  "Zabranjeno pušenje" večerad u DOB-u

PHOTO: Bowen Smith