Da dobre stvari ne treba menjati dokazali su Nataša Bekvalac i Coby novom zajedničkom saradnjom na pesmi Dođi mami koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u novosadskom BIG tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi letnji hit. Mala iz srpske Atine blistala je u beloj haljini i sa osmehom na licu strpljivo odgovarala na pitanja novinara. Nije krila oduševljenje što je napokon novu pesmu i spot podelila sa publikom, ali se ujedno i izvinila jer će numera tek sutra biti dostupna na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Povezana vest:  Ludim ženama sve je „Crno i belo"

“Ne znam kako ste stigli u BIG, pošto ja mene zadesilo sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju. Hvala vam mnogo što ste došli. Ne znam šta je ovo, možda retrogradni Merkur ili nešto u zvezdama, ali ništa ne ide kako treba poslednja dva dana. Nadam se da ćete uživati u spotu. Nažalost, zbog nepredviđenih poteškoća, premijerno ćemo ga na mom zvaničnom Youtube kanalu pustiti tek sutra.”

Nataša je ipak ostala pozitivna, pa je istakla kako je uzbuđena zbog novog projekta.

Povezana vest:  Svetska baletska superzvezda Sergej Polunjin otvara EXIT festival!

„Bila sam vrlo nestrpljiva da pesma konačno izađe i po prvi put sam osetila malu dozu straha. Velika je odogovornost prikazati premijerno pesmu upravo gradu u kome sam rođena i publici koja me u dušu poznaje. U Novom Sadu je i snimljen veći deo spota. Neizmerno sam zahvalna ekipi koja je radila na ovom projektu, bez njih ništa ne bi bilo ovako savršeno“, rekla je Nataša.

Povezana vest:  Dvanaesto izdanje međunarodnog festivala bluza u Beču Vienna Blues Spring od 20. marta

Pored spektakularnog izgleda, lepa Nata je još jednom pokazala da vlada svim muzičkim trendovima. Uz sjajan tim saradnika, uspela je da napravi korak napred u svojoj karijeri i publiku ponovo ostavi bez daha novim hitom.

Kako je letnja sezona u toku, Natašu očekuju brojni nastupi širom Srbije i regiona, a do tada fanovi imaju dovoljno vremena da nauče reči nove pesme Dođi mami.