Da dobre stvari ne treba menjati dokazali su Nataša Bekvalac i Coby novom zajedničkom saradnjom na pesmi Dođi mami koja je premijerno, pred novinarima i fanovima, prikazana u novosadskom BIG tržnom centru. Već na prvo slušanje ova numera pretenduje da postane pravi letnji hit. Mala iz srpske Atine blistala je u beloj haljini i sa osmehom na licu strpljivo odgovarala na pitanja novinara. Nije krila oduševljenje što je napokon novu pesmu i spot podelila sa publikom, ali se ujedno i izvinila jer će numera tek sutra biti dostupna na njenom zvaničnom YouTube kanalu.

Povezana vest:  MTV Push: Katy B

“Ne znam kako ste stigli u BIG, pošto ja mene zadesilo sve što je moglo i umalo da ne stignem na sopstvenu promociju. Hvala vam mnogo što ste došli. Ne znam šta je ovo, možda retrogradni Merkur ili nešto u zvezdama, ali ništa ne ide kako treba poslednja dva dana. Nadam se da ćete uživati u spotu. Nažalost, zbog nepredviđenih poteškoća, premijerno ćemo ga na mom zvaničnom Youtube kanalu pustiti tek sutra.”

Nataša je ipak ostala pozitivna, pa je istakla kako je uzbuđena zbog novog projekta.

Povezana vest:  Lady Gaga otkazala kocerte zbog zdravstvenih problema

„Bila sam vrlo nestrpljiva da pesma konačno izađe i po prvi put sam osetila malu dozu straha. Velika je odogovornost prikazati premijerno pesmu upravo gradu u kome sam rođena i publici koja me u dušu poznaje. U Novom Sadu je i snimljen veći deo spota. Neizmerno sam zahvalna ekipi koja je radila na ovom projektu, bez njih ništa ne bi bilo ovako savršeno“, rekla je Nataša.

Povezana vest:  Godišnje nagrade web magazina POPBOKS

Pored spektakularnog izgleda, lepa Nata je još jednom pokazala da vlada svim muzičkim trendovima. Uz sjajan tim saradnika, uspela je da napravi korak napred u svojoj karijeri i publiku ponovo ostavi bez daha novim hitom.

Kako je letnja sezona u toku, Natašu očekuju brojni nastupi širom Srbije i regiona, a do tada fanovi imaju dovoljno vremena da nauče reči nove pesme Dođi mami.