Nakon uzbudljive tromesečne potrage za novom muzičkom zvezdom Srbije, 26-godišnji Predrag Simić iz Kragujevca je nastupom na spektakularnom koncertu u beogradskom Hangaru osvojio publiku i žiri i poneo titulu prve Discovered by Coke zvezde.

 Predrag Simić je pobednik  prvog online talent show-a u Srbiji Discovered by Coke! Tako je odlučila publika i žiri sastavljen od muzičkih profesionalaca iz produkcijske kuće Bassivity Digital i predstavnika kompanije Coca-Cola Srbija koja je organizovala ovo takmičenje. Pobedom na Discovered by Coke, Predrag Simić je osvojio ekskluzivni jednogodišnji ugovor sa Bassivity Digital, singl, spot i novčanu nagradu od 5000 evra.

Spektakularni završni koncert finalista i njihovih mentora, održan je u petak u beogradskom Hangaru, a, brojni posetioci uživali su u fantastičnoj atmosferi, dobroj muzici i dosad neviđenoj produkciji na najvećem Coca-Cola događaju u Srbiji ikada. Koncert je počeo nastupom grupe S.A.R.S. a nastavio se uz Saru Jo, Leona i Bojanu Vunturišević koji su bili mentori i ambasadori takmičenja. Naše poznate muzičke zvezde napravili su sjajnu atmosferu i svojim hitovima još jednom oduševili publiku. Četvoro finalista  Anđela Orelj, Ana Miletić, Marina Roman i Predrag Simić nastupili su rame uz rame sa svojim mentorima sa kojima su prvi put uživo izveli nedavno objavljene duete pod etiketom Bassivity Digital-a. Nove pesme mladih Discovered by Coke zvezda, već su pronašle put do brojnih obožavaoca, a potvrda toga je više stotina hiljada pregleda na društvenoj mreži You Tube u samo nekoliko dana. Svi finalisti su izvedbama publiku u Hangaru podigli na noge, a ona ih je nakon nastupa nagradila ovacijama.

Povezana vest:  „BIOLOŠKI MINIMUM" Nikole Vranjkovića uskoro u prodaji!

Ovo je nestvarno i još uvek nisam svestan da sam pobedio. Coca-Cola je ostvarila moje snove, jer uopšte dobiti priiku da sarađujem sa Sarom Jo i ljudima iz Bassivity Digital je takva čast i velika privilegija.  Show Discovered by Coke ću pamtiti po kvalitetnom radu na pesmama, zabavi, odličnom druženju i sjajnom iskustvu, izjavio je nakon pobede Predrag Simić

Povezana vest:  Mimi Mercedez predstavlja Zla Riba Remixes

Predrag ima 26 godina i živi u Kragujevcu. Kaže da nije on odabrao muziku, već je muzika odabrala njega i postala sastavni deo njegovog života, a na sceni se oseća kao na vrhu sveta.

Kada smo se odlučili da pokrenemo „Discovered by Coke“, naša želja je bila da pronađemo i afirmišemo istinske muzičke talente i pružimo im priliku da ostvare svoje snove. Ponosni smo jer smo inspirisali nekoliko stotina mladih ljudi širom Srbije da se prijave i pokažu svoj talenat. Čestitamo Predragu Simiću na pobedi, ali i svim finalistima koji su večeras zaista bili sjajni. Hvala produkcijskoj kući Bassivity Digital, našim partnerima, svim agencijama i ljudima koji su doprineli da se ovo takmičenje ostvari. I naravno, veliko hvala našim divnim mentorima Sari Jo, Bojani Vunturišević, grupi S.A.R.S. i Leonu. Coca-Cola jeste sinonim za najpoznatije osvežavajuće piće na svetu, a kao kompanija, uvek smo bili i bićemo podrška mladima i snažno podržavamo njihove talente i potencijale, izjavio je Martin Atanasovski iz Coca-Cole.

Povezana vest:  Još jedan jubilej Instruktora!!!

Pobednom na Discovered by Coke i osvajanjem vrednih nagrada, Predrag Simić je ostvario svoj san i napravio prvi, ali veliki korak ka profesionalnoj muzičkoj karijeri.

PHOTO: Alex Dmitrović